Şişli'den Çatak'taki öğrencilere yardım

Güncelleme Tarihi:

Şişliden Çataktaki öğrencilere yardım
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2017 17:04

Şişli'den Çatak'taki öğrencilere yardım

Haberin Devamı

Hüdayi GÜMÜŞ / ÇATAK,(Van)-(DHA)- VAN'ın Çatak İlçesi Konalga Mahallesi'nde bulunan Hayati Kapukaya İlköğretim Okulu öğrencilerine, Şişli Kaymakamlığı, Şişli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şişli AK Parti ilçe teşkilatı tarafından giyim yardımı yapıldı.

Gönderilen yardım malzemelerini Çatak Belediye Başkan Vekili Kaymakam Hacı Asım Akgül, AK Parti ilçe Başkanı Tahsin Babur, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Halk Eğitim Müdürü Erkan Manto, Çatak Jandarma Komutanı Yüzbaşı Umut Düzerdik, ilçe Müftüsü İlhan Günay, SYDV Müdürü Aydın Babur, Mahalle muhtarı ve kurum amirleri dağıttı.



Konalga Mahallesinde bulunan Hayati Kapukaya İlköğretim Okulu'na yapılan dağıtımın ardından konuşan Akgül, Mahalledeki 550 çocuğa kırtasiye, mont, bot yardımı yapıldığını söyledi. Yapılan yardımlar için teşekkür eden Akgül şöyle konuştu:

"Çocuklarımızın hediyelerini aldıkları zamanki mutlulukları gözlerinden anlaşılmaktadır. Bu etkinliklerle çocuklarımız yardımlaşmanın önemini daha iyi kavramaktadır. İleride büyüdüklerinde onların çok iyi yerlere geleceklerini kendileri gibi zor şartlarda okuyan öğrencileri unutmayarak sevindireceklerini şimdiden görebiliyorum. Bu masumları sevindirmeye vesile olan Salih Özbek ve Gülşen Dölek'e yardımlarından dolayı teşekkür ederiz."



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!