Şişli'de şerit değiştiren minibüs, motosiklete çarptı

Güncelleme Tarihi:

Şişlide şerit değiştiren minibüs, motosiklete çarptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 14:03

Şişli'de şerit değiştiren minibüs, motosiklete çarptı

Haberin Devamı

Hasan YILDIRIM-Mustafa ÖZDABAK/ İSTANBUL,( DHA) Şişli'de şerit değiştiren minibüs motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan ve yaralanan motosiklet sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Sıracevizler Caddesi üzerinde saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, engelli öğrencileri taşıyan servis minibüsü şerit değiştirirken yanında seyreden motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücüye yardım eden vatandaşlar olay yerine ambulans çağırdı.  Kısa sürede gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüyü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Motosiklet sürücüsü Bülent Kıraç "Minibüs şoförü dönülmez yerden dönmeye çalıştı.Yolda bir araç var mı? Bir motor geliyor mu? Bakmadan direksiyonu sola kırdı.Ben fren yaptım ama kaza oldu" dedi. Minibüs sürücüsü Cemal Balaban "Sola sinyalime vererek yola girdim. Motosiklet sürücüsü hızlıydı. Kafayı kurtardım ama motor da gelerek bana vurdu" diye konuştu.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!