Sırp Drokaj’ın sırrı

Güncelleme Tarihi:

Sırp Drokaj’ın sırrı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2006 00:00

Bordo mavili yönetim büyük bir gizlilikle yürüttüğü transferi kesin olarak gerçekleştirdikten sonra basına açıkladı.

17 numara giyecek

Trabzonspor yönetiminin son güne kadar ismini sır gibi sakladığı Sırbistan Karadağlı Ardijan Drokaj, 17 numaralı formada karar kıldı. Önceki gün 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Drokaj, dün sabah sağlık kontrolünden geçti. Önce uğurlu rakamı 7 numarayı isteyen Sırp oyuncu, bu formayı Polonyalı Szymkovyak’ın giymesi üzerine fikrini değiştirdi.

Hoca istemişti

Devre arasından bu yana teknik direktör Vahit Halilhodziç’in listesinde bulunan Drokaj’ı yakın takibe alan Trabzonspor yönetimi, ismini sır gibi sakladığı milli futbolcuyu son gün medyaya bildirdi. Bu konuda Başkan Nuri Albayrak’ın baştan beri hassas bir tavır sergilediği ve transfer komitesini özellikle uyardığı bildirdildi.

Yattara oynayabilir

TRABZONSPOR’da hafta içinde ateşinin düzensiz biçimde inip çıkması nedeniyle hastanede 2 gün kontrol tında tutulan İbrahima Yattara’nın Malatyaspor karşısında oynamasına engel bir durumun olmadığı açıklandı. Kulüp Doktoru Ahmet Çağlar, Yattara’nın halsiz olduğunu, ancak yarına kadar bu problemini ortadan kaldıracaklarını söyledi. Dr.Çağlar, ayrıca Brezilyalı kaleci Jefferson’un da pazartesi gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlamasının beklendiğini söyledi.

Ömür AVCI (DHA)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!