Şırnak'ta 3 şehit için uğurlama töreni

Güncelleme Tarihi:

Şırnakta 3 şehit için uğurlama töreni
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2017 10:46

Şırnak'ta 3 şehit için uğurlama töreni

Haberin Devamı

Sekvan KÜDEN / ŞIRNAK, (DHA) - ŞIRNAK'ın Uludere İlçesi Elmalı üs bölgesine dün PKK'lı teröristler  tarafından düzen düzenlenen saldırıda şehit olan 3 asker için Şırnak'ta uğurlama töreni düzenlendi. Törenin ardından şehitlerin cenazeleri toprağa verilmek üzere memleketlerine gönderildi. 
Uludere İlçesi Elmalı Üs bölgesine yemek götüren askeri araca PKK'lı teröristlerin dün düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldıkları hastanede şehit olan Astsubay Üstçavuş Şenel Ağıl, Jandarma Onbaşı Sinan Hamza, Jandarma Er Muhammed Furkan Demirel için Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında uğurlama töreni düzenlendi. Törene Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Vali Yardımcısı ve Belediye Başkanvekili Turan Bedirhanoğlu, korucular, vatandaşlar ile şehitlerin silah arkadaşları katıldı. Şehitlerin öz geçmişlerinin okunmasından sonra dini vecibeler yerine getirildi. 
Okunan duaların ardından Astsubay Üstçavuş Şenel Ağıl'ın cenazesi Tokat Turhal'a, jandarma onbaşı Sinan Hamza'nın cenazesi Samsun'a, jandarma er Muhammed Furkan Demirel'in cenazesi Ankara'da toprağa verilmek üzere helikopterle Şerafettin Elçi Havalimanı'na gönderildi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!