Şirketlerden tüketicilere

Güncelleme Tarihi:

Şirketlerden tüketicilere
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 1998 00:00

Haberin Devamı

Little Caesars Pizza, 15 Ekim tarihine kadar New York! New York! menü alan herkese, menülerde bulunan kupon karşılığında bedava hasap makinesi verecek.

PHILIPS, halı yıkama, cam silme ve elektrikli kuru süpürge özelliklerini birarada bulunduran yeni ürünü Triathlon 2000'i Eylül ayında alanlara 18 kişilik yemek takımı hediye ediyor.

ORGANICS, yeni formüllü şampuan ve saç kremini İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da düzenlediği numune dağıtımı ile tanıtıyor. Onbeş gün boyunca toplam 112 noktada 400 bin tane 8'er gramlık numune dağıtılacak.

MÜJDE Lux, çocuklar için desenli külotlu çorapları piyasaya sundu. 1-14 yaşlarındaki çocuklar için dört ayrı boyda üretilen çoraplar onbeş ayrı renk seçeneğinden oluşuyor.

MAGGI, 5 tane boş Maggi çorba ya da Etsu paketi gönderen ilk 3 bin kişiye Emsan teflon tencere hediye ediyor. Kampanya 25 Kasım tarihine kadar devam edecek.

MAXİ, kredi kartı uygulamasına başlıyor. Peşin ödeme yapmadan alışveriş yapabilecek olan Maxi Kart sahipleri peşinatsız bir sonraki ay ödeme imkanı ya da vade farklı taksitlendirme gibi çeşitli ödeme seçeneklerinden yararlanabilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!