Şirketiniz sosyal sorumlu mu?

Güncelleme Tarihi:

Şirketiniz sosyal sorumlu mu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2012 00:00

Karşılıksız sevgi ve yardımın burcu Balık’ta bulunan Neptün’ü, Mars harekete geçiriyor. Mars’ın doğasında bulunan rekabetçi yapı, Neptün’ün bulutlarıyla dağılmaya eğilimli. Sosyal sorumluluk projeleri ve yardımlar öne çıkacak

Haberin Devamı

Hem Türkiye hem de dünyadaki özel şirketler, büyük kuruluşlar, son yıllarda hissedarlarına olduğu kadar, topluma da çeşitli yollarla hizmet etmeyi benimsediler. Ürün ve hizmet üretmenin yanı sıra bilinçli ‘sosyal sorumluluk’ projeleri pek çok ülkede özel sektörün de desteğiyle artarak devam ediyor. Kurulan vakıflar, dernekler pek çok ihtiyacı karşılıyor. Yşte tam bu alanda pek çok proje başlatabileceğimiz günlerdeyiz.
Karşılıksız sevgi ve yardımın burcu Balık’ta bulunan Neptün’ü, Mars harekete geçiriyor. Mars’ın doğasında bulunan rekabetçi yapı, Neptün’ün bulutlarıyla dağılmaya eğilimli. Yki gezegenin uyumlu çalışması sonucu, bakıma muhtaç yaşlılar, hastalar, çocuklar için ses getiren projeler başlatılabilir. Gökyüzü, egomuzu kapının dışında bırakıp, sadece başkalarına desteğe yoğunlaşabileceğimizi gösteriyor. Böylece, ofisteki ast üst ilişkileri de yumuşayıp rahatlayacak.
Akrep burcundaki Mars ve Balık burcundaki Neptün ‘ego’ ve ‘üstünlük kaygısı’ olmadan belli alanlarda bize yol aldıracak. Su elementinde bulunan bu iki kafadar gezegen, özellikle ruhsal şifa, cerrahi ve psikanaliz alanlarında yeni keşifleri beraberinde getirecek. Psikolojinin sembolü olan Neptün’ün en sevdigi burçta yer alması, bir süredir yeni iyileşme  metodları üzerinde de çalışmayı teşvik ediyor. Hipnoz gerektiren tedavilerin etkisi artarken, anestezi gerektiren tüm operasyonlar da bu hafta kolaylıkla gerçekleştirilebilir.

Haberin Devamı

MASAJLA PERFORMANS SIÇRAMASI

Hafta sonuna doğru Balık burcunda gerçekleşecek dolunay, işyerinde finansal kararlar almamızı sağlayacak. Bir yandan detaylı düşünmeyi, diğer yandan olayların bütününe bakmayı deneyelim. Küçük kazançlar peşinde koşarken, şirketin esas yönünden uzaklaşmamaya çalışalım. Balık ve Başak karşıtlığında gerçekleşecek dolunay, çalışanların sağlığını ilgilendiren konuları hatırlatıyor. Özel sağlık sigortası şartlarını iyileştirebiliriz.  Kişisel ve kurumsal koçluk da bir nevi kurumsal iyileştirme yöntemi olarak bu hafta sık sık karşımıza çıkabilir. Yşyerinde masaj hizmeti, performansta etkileyici bir sıçrama yaratabilir.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!