Şirket astrolojisi

Güncelleme Tarihi:

Şirket astrolojisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2012 00:00

Haberin Devamı

Piyasalar ve zodyak

Sadece burç olarak bildiğimiz Güneş geçişi değil, tüm gezegenlerin burç değişimi piyasalarda çeşitli etkiler yaratır. Her gezegenin doğasına bağlı bu değişiklikleri burçlar bazında özetleyebiliriz. Bu hafta ilk altı burç...

- KOÇ: Gezegenler Koç burcundan geçerken piyasalarin hacmi büyür. Savunma sanayi, çelik ve sporla ilgili şirket değerlerinde ivmelenme olur. Dürtüsel, hızlı ve telaşlı kararlar alınabilir. Rekabet üstünlüğü sağlamak için agresif bir tutum sergilenebilir.
- BOĞA: Finansal piyasalarda aceleci hareketlerin yerini, sakin, tutarlı ve oldukça konservatif yaklaşımlar alır. Piyasaların çok aşağı veya çok yukarı hareketleri bu dönemde paniğe yol açar. Ticaretten çok yatırıma yönelik kararlar öne çıkar. Güvencenin önemi tüm piyasalara yansır.
- İKİZLER: Piyasalarda kısa süreli ve hızlı iniş çıkışlar, keskin değişimler yaşanır. Birçok sektörde faaliyet gösteren şirketler, otomotiv, iletişim, yazılı basın, kitapçılık ve ulaşım alanlarındaki şirketler hareketlenir.
- YENGEÇ: Gezegenler Yengeç burcundan geçerken piyasalarda duygusal kararlar alınabilir. Büyük miktarda alımlar yapılabilir. Aile odaklı şirketler ön plana çıkar. Aile, kadın ve çocuk ürünleri satışları hareketlenir. Emlak piyasaları rağbet görür.
- ASLAN: Piyasalarda büyük balığı kimin yakalayacağı konuşulmaya başlanır. Takdir görme isteği artar. Bu nedenle gösteriş için yapılan hareketlere rastlanır. Çocuk oyunları, eğlence, hobiler, sahne sanatları ve altın madenciliği konuları piyasalarda öne çıkacaktır.
- BAŞAK: Gezegenler Başak burcundan geçerken pek çok finansal piyasada hisse değerlerinin düşüş endişesi yaşanabilir. Çoğu zaman piyasalar dip yapar. Ofis malzemeleri, sağlık ekipmanları, temizlik malzemeleri, mühendislik işleri hareketlenir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!