Şirket astrolojisi

Güncelleme Tarihi:

Şirket astrolojisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2012 00:00

Haberin Devamı

Şimdi sözde değil özde değişim gerek

Kendimize yalan söylemeyi bir kenara bırakıp dürüst olalım. Değişime lafta değil, uygulamada da açık olduğumuzu gösterelim. Haftanın ilk üç günü hızlı ve büyük kararlar almaktan çekinmeyelim

İş dünyasını ve kariyerimizi etkileyecek önemli bir haftadan geçiyoruz. Birkaç haftadır süregelen Uranüs ve Plüton zorlanmasının yanı sıra, bu ikiliye bu hafta Ay ve Mars da katılıyor. Bu ender konum tüm dengeleri yerinden oynatabilir. Kişisel ve kurumsal düzeyde son derece dürtüsel olacağımızı, dış etkilere açık bulunduğumuzu hatırlayalım. Sarsılmamak için yere sağlam basmaya çalışmak da bu sefer bir çözüm getirmeyecek. Çünkü bastığımız zemin altımızdan kayabilir. Kendimize yalan söylemeyi bir kenara bırakıp dürüst olalım. Değişime lafta değil, uygulamada da açık olduğumuzu gösterelim.
Eğer şirketimizin bazı faaliyetleri bizi artık zorluyorsa, kapatmaktan çekinmeyelim. Hatta büyük kuruluşlar, eski parlak dönemleri kapanalı çok olmuş şirketleri hakkında radikal kararlar verebilir. 19 Temmuz sabaha karşı gerçekleşecek Yengeç burcunda Yeniay öncesinde oluşan türbülans, ortaklıkları, hukuksal konuları, finansal kararları sert bir şekilde etkileyebilir. Girişimciler kendilerini tüm kurallardan sıyırmaya çalışırken, ağır düzenlemeler ve prosedürler karşılarına dikilebilir. Haftanın ilk üç günü hızlı ve büyük kararlar almaktan çekinmeyelim. Nasıl ki bir çocuk sallanan dişinin düşeceğini bilirse, siz de bağlantınızı koparmak istediğiniz, size artık yararı olmayan işlerin sona ereceğini biliyorsunuz. Ay kapanma fazında, enerjisi düşük durumdayken bunu gercekleştirmek daha kolay olacaktır.
Perşembe günü sonrasında, yeme içme işletmeleri, gıda ticareti hareketleniyor. Kadın, aile, ev, bebek, evcil hayvan konularını sembolize eden Yengeç burcundaki Yeniay, bu alanlarda yenilikleri destekleyecek. Kadınlara ait bakim malzemeleri, dergiler, hijyenik malzemeler, giyim gibi konularda girişimde bulunmak için fırsatımız olacak.
Bebek mamaları, malzemeleri, dekoratif objeler, ailelere yönelik ürünler, hizmetler hareketlenecek. Bunun yanında bir ay boyunca ev taşıma, konut finansmanı, emlakçılık konularında yeni düzenlemelere de gidilebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!