Şirket astrolojisi

Güncelleme Tarihi:

Şirket astrolojisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2011 00:00

Haberin Devamı

Gizli toplantıların haftası

Yeni Ay ile birlikte, tüm şirketlerde şimdilik gizli tutulan konuların sayısı artıyor. Gizli anlaşmalar, bir süre örtülü tutulması gereken konular, kimse fark etmeden sürdürülebilir

Bu hafta gökyüzü, iş ilişkilerinde bazı kırgınlıkların oluşabileceğine işaret ediyor. Bir süredir sürdürülen ortaklık görüşmeleri ya da işbirliği içeren projelerde kırılma noktasındayız. İki taraf da isteğinde samimiyse, ortaklaşa işler hafta sonuna doğru kesinleşecek. Ancak iş ilişkisi zayıfsa ve ortaklıkta pürüzler varsa iki taraf birbirinden uzaklaşabilir. Şimdiye kadar daha çok flörtle geçen ortaklık görüşmelerinde bu hafta ilk defa işin para kısmı ön plana çıkıyor.
Çarşamba akşamı Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay bu haftaki en önemli gökyüzü hareketi. Haftanın ilk üç günü, elimizde bekleyen sözleşmeleri, talepleri, projeleri tamamlamak için uygun günlerdeyiz. Hiçbir şeyi yalnız yapmamaya çalışmalı, başkalarını da ikna etmeliyiz. İşin püf noktası roller ve sorumlulukların paylaşılmasında sınırları iyi belirlemek olacak.
Yeni Ay ile birlikte, tüm şirketlerde şimdilik gizli tutulan konuların sayısı artıyor. Gizli anlaşmalar, bir süre örtülü tutulması gereken konular, kimse fark etmeden sürdürülebilir. Bankalarla olan ilişkiler de hız kazanıyor. Kredi alımı, ortaklaşa hesap hareketleri, uzun dönemli yatırımlara eğilim de artıyor. Büyük kuruluşlar hazine yönetimlerini ve yeni yatırımlarını, bankalarla işbirliği içinde en doğru şekilde yapabilir. Şimdi aldığımız kararları hemen açıklamak zorunda değiliz.

Haberin Devamı

KADIN VE ERKEKLERDE FİKİR AYRILIĞI

Bu haftadan itibaren Akrep burcunda yer alan bir çok gezegen ve Yeni Ay, güzellik, kozmetik, petrol piyasalarının medyada daha fazla yer alacağını gösteriyor. En iyi gişe yapan filmlerse gerilim ve polisiyeler olacak. Emlak alım satım piyasası, beklenmedik şekilde hareketlenebilir. Konut ve işyeri alımı, ev değişiklikleri gündeme gelecek.
Ofiste bu hafta ajandada vergi mevzuatı, çalışanlara ayrılan kaynaklar, ortaklaşa yatırımlar, yönetim kurulu kararları, ortaklık sözleşmeleri yer alacak. Mars ve Satürn arasındaki olumlu açı, ilişkilerimizi kullanarak ön plana çıkabileceğimizi vurguluyor. Venüs’ün aldığı açılarsa işyerinde kadın ve erkek çalışanların fikir ayrılıklarına işaret ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!