İstanbul'da tedirgin eden gün

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda tedirgin eden gün
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2016 18:07

Sirkeci Tramvay durağındaki şüpheli paketin incelenmesi nedeniyle seferler her iki istakamete durduruldu... Fünyeyle patlatılan paketten mangal kömürü çıktı, seferler normale döndü. İstanbul'da bugün alınan yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

İstanbul'da Sirkeci tramvay durağında turnikelerin yanına bırakılan poşetten şüphelenen vatandaşlar güvenlik görevlilerine haber verdi. Bomba şüphesiyle olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, çevrede yoğun güvenlik önlemi alarak bomba imha uzmanlarını çağırdı.Bu sırada, tramvay seferleri durduruldu, çevredeki mekanlar tedbir amacıyla boşaltıldı. 

MANGAL KÖMÜRÜ ÇIKTI

Özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı, paketi fünyeyle patlattı. Pakette mangal kömürü olduğu tespit edildi. Bu arada, tramvay seferleri yaklaşık bir saatlik aksamanın ardından normale döndü. Sirkeci tramvay durağında turnikelerin yanına bırakılan poşetten şüphelenen vatandaşlar güvenlik görevlilerine haber vermiş, bomba olabileceği şüphesiyle çevrede geniş güvenlik önlemleri alınmıştı.

Haberin Devamı

İstanbulda tedirgin eden gün

İSTANBUL'DA YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Dün, Fransa Ankara’daki büyükelçilik ve İstanbul’daki başkonsolosluk ve İzmir'deki fahri başkonsolosluğunun ikinci bir duyuruya kadar kapatıldığını  duyurmuştu. Bu uyarının ardından İstiklal Caddesi’nde silahlı ve kamuflajlı özel harekat polislerinin devriye gezmesi dikkat çekmişti.

Bugün de İstanbul'da yoğun güvenlik önlemleri alındı. 

İstanbulda tedirgin eden gün

İstanbul'da toplu ulaşım merkezleri ve hassas noktalarda güvenlik önlemleri artırıldı. Kazlıçeşme Marmaray Durağı'ndaki ek tedbirler de dikkat çekti. Gişelerin arka kısmında bekleyen polis ekipleri buraya gelen yolcuların üzerinde arama yaptı. Güvenlik önlemlerine katılan polislerin bazıları otomatik silah taşıdı.

SABAH DA TAKSİM'DE ŞÜPHELİ PAKET ALARMI VARDI

Bugün sabah saatlerinde bir şüpheli paket alarım da Taksim'de yaşanmış, Gezi Parkı kapatılmıştı ve metronun Gezi Parkı çıkışı kapatılmıştı. Yine fünyeyle patlatılan paketten uyku tulumu ve battaniye çıkmıştı. 

Haberin Devamı

AYASOFYA ÖNÜNDE DE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Reuters haber ajansı ise bugün Ayasofya önünde alınan güvenlik önlemlerine ilişkin fotoğraflar geçti. 

İstanbulda tedirgin eden gün

İstanbulda tedirgin eden gün

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!