Şiraze kaymış

İLK 45 dakikada skor 1-1. Ama Galatasaray’ın kaçırdıkları gol olsa skor 6-1 olacak.

Haberin Devamı

Yalnız bu pozisyonların yarısını Galatasaray hazırladı, yarısını da sarı lacivertliler kendi ayaklarıyla verdi. Galatasaray, 10 kişi kalana kadar Fenerbahçe sahada hiç yok. İlk yarı Cimbom ileride baskı yaptı. Fenerbahçe’nin oyun kurmasına izin vermedi. Böyle olunca da topa çabuk sahip olup, tekrar Fenerbahçe kalesine gittiler. Yani enerjilerini ekonomik kullandılar.
Engin Baytar için söylenecek bir ÅŸey yok. Onda bu itiraz ve konuÅŸma güdüsü varken, o sık sık atılır. Ama kabahati hep baÅŸkalarına bulur. Hakem nasıl derseniz. Kötü deÄŸil, çok kötüydü. Fenerbahçe’nin attığı ilk golden sonra, Kuyt gitti, topu Engin’in kucağına attı, Engin de attı. Ä°kisinin de sarı kart görmesi gerekirdi. Galatasaray’ın attığı ikinci golden önce Kuyt’a net faul var. Fenerbahçe’nin attığı ikinci golden önce de Baroni’nin topla elle oynaması var.Â
Fenerbahçe bu defansla ve oyun anlayışıyla bu sene çok gol yer. Galatasaray’ın attığı golde de Selçuk neredeyse 60 metre top attı. Ve kaçırdıkları bütün pozisyonların yarısını da Fenerbahçe defansı verdi.

Haberin Devamı

O maytaplar nasıl girdi

Mehmet Topal hazır değil. Selçuk burada daha başarılıydı. Galatasaray da Fenerbahçe de gol attıkça tribünlerde yanıcı maddeler yakıldı ve sahaya atıldı. Hani güvenlik nerede? Bunlar stada nasıl girdi? Diyorlar ki, Ramazan’da kumanyaların içinde sokuldu. Demek ki, Erzurum’da oynanan maçlarda kumanyalar maytapla hazırlanıyor. Yani utanmasalar ramazan davulu sokup yanıcı maddeleri içine sokacaklar.
F.Bahçe, 10 kişilik Galatasaray’dan da faydalanamadı. 90. dakikadaki penaltı pozisyonunu Cüneyt Çakır değil, Bülent Yıldırım değerlendirdi. Bence de doğru bir karardı.  Fenerbahçe’nin ne kadar defans zaafı varsa, Galatasaray’ın da bu maçta girilen gol kaçırma zaafı vardı. Cüneyt Çakır Avrupa’da iyi maçlar yönetti, aramıza döndü şirazesi kaydı. Dağlara, taşlara kötü maç yönetti. Onu da şaşırttık. Aslında bana sürpriz gelmiyor. Biz şike davasında UEFA’yı şaşırttık, onların kimyasını bozduk. UEFA’nın yanında, Cüneyt Çakır’ın esamesi mi okunur?

Yazarın Tüm Yazıları