SinpaÅŸ GYO projeleri büyüyor..

Güncelleme Tarihi:

Sinpaş GYO projeleri büyüyor..
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 04, 2011 09:27

Yeni projelerle Sinpaş GYO projeleri istanbul dışında da büyüyor.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea6447f018fbb8f87ceb98
SinpaÅŸ GYO yaÅŸamı 'saraylar'a taşıyor, bölgeye vurgu yapıyorÂ

SİNPAŞ GYO, bu yıl Bomonti'de residence projesi ve Sancaktepe'de Lagün'e komşu 600 konutluk proje geliştirecek. Bu yıl Ankara'nın da yolunu tutacak olan Sinpaş GYO, birbirine komşu Bosphorus City ve İstanbul Sarayları'nın satışlarına devam ediyor. Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, yatırım stratejilerinin gelişme potansiyeli taşıyan bölgelerde konut projeleri geliştirmek üzerine kurulu olduğunu belirtiyor.

GAYRİMENKUL sektörünün öncüsü Sinpaş GYO, hedef müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerine göre hareket ederken, sadece konsept geliştirmiyor her bir projesine de farklı temalar yüklüyor. Şu anda birbirlerine komşu Bosphorus City ve İstanbul Sarayları'nın yanı sıra, Aqua City 2010, Lagün, Bursa Modern projelerini yürüten Sinpaş GYO, bu yılın yeni projeleri için de hazırlıklarını sürdürüyor. Şişli Bomonti'de gerçekleştireceği residence projesini son çeyrekte satışa sunacak olan Sinpaş GYO, Sancaktepe'de Lagün'e komşu 600 konutluk bir proje daha geliştirecek. İstanbul dışına ilk kez Bursa ile yönelen Sinpaş, bu yıl Ankara'nın da yolunu tutacak. Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, komşu projeleri Bosphorus City ve İstanbul Sarayları'nın Avrupa’nın en büyük yatırım alanlarından biri haline gelecek bölgede yapıldığını vurguluyor. Çelik, "Projem, TEM, E-5 ulaşımları ve raylı sistemlerin merkezinde yer alıyor. Atatürk Havaalanı'na sadece 10 dakika mesafede. Projenin yakınına Tema Park yapılacak. Bölgeye yapılacak konut ve işletmelerin faaliyete geçmesiyle birlikte on binlerce insana istihdam imkanı da sağlanmış olacak" diyor.

 

Haberin Devamı

Bosphorus City'de yaÅŸam

/images/100/0x0/55ea6447f018fbb8f87ceb9a

Haberin Devamı

Ömer Faruk Çelik'in verdiği bilgilere göre, Sinpaş GYO’nun Küçükçekmece‘de projelendirdiği Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük temalı konut projesi Bosphorus City’de, 26 bin metrekare büyüklüğünde, yaklaşık 750 metre uzunluğunda boğaz, 2 boğaz köprüsü, geleneksel ve modern mimari ile yorumlanan Boğaz’ın yalıları ve İstanbul’un seçkin boğaz semtleri bulunuyor. İstanbul’un özgün yaşam tarzını yansıtan semtler, Ortaköy, Beylerbeyi, Rumeli Hisarı, Kandilli, Emirgan, Kanlıca, İstinye, Yeniköy ve Paşabahçe projede yeniden yorumlanıyor. Tasarımı 3 yıl süren Bosphorus City, tamamlandığında 10 bin kişiye İstanbul’un doyumsuz güzelliklerinin bir arada olduğu bir yaşam alanı sunacak. 66 konutun teslim edilerek, yaşamın başladığı projede fiyatlar 181 bin 700 lira ile 2 milyon 874 bin lira arasında değişiyor.

 

 

Haberin Devamı

Hisar Residence'ler geliyor

/images/100/0x0/55ea6447f018fbb8f87ceb9c

Yüzyıl sonrasının tarihi eserlerini oluşturma vizyonu ile geliştirilen İstanbul Sarayları, şehre yüzyıllar boyu hükmeden saraylardan ve çevresindeki semtlerden esinlenilerek modern mimariyle yeniden yorumlandı. Çırağan, Yıldız, Dolmabahçe, Fethipaşa ve Sultantepe Koruları, Kuzguncuk, Paşalimanı gibi özellikle İstanbul'un en önemli saray, kasır ve köşklerinin bulunduğu semtler, İstanbul Sarayları için ilham kaynağı oldu. Bosphorus City’ye komşu olan İstanbul Sarayları projesinde 'Hisar Residences' satışa sunuluyor. Fiyat aralığı ise 248 bin 449 lira ile 1 milyon 331 bin lira arasında.

 

 

Haberin Devamı

En iyi biyolojik gölet

/images/100/0x0/55ea6447f018fbb8f87ceb9e

Sinpaş GYO’nun Avrupa Kültür Başkenti vizyonu ile geliştirdiği Aqua City 2010’da evler isimlerini Likya, Karya ve Frigya Evleri gibi, Antik Çağ Anadolusu’nda kurulmuş ve yaşamlarını su kenarında sürdürmüş medeniyetlerden alıyor. Aqua City 2010’da, her biri göl manzaralı, 56 metrekareden 288 metrekareye kadar 63 farklı daire seçeneği bulunuyor. Bu daireler, 317 bin lira ile 1 milyon 231 bin lira arasında satışa sunuluyor. Anadolu yakasının doğal yaşam merkezi Lagün, sosyal yaşam olanakları, biyolojik göletleri ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çekiyor. Projede yaşam başlarken, dünyanın en iyi biyolojik göleti seçilen projede doğayla iç içe yaşam sunuluyor.

 

Haberin Devamı

SinpaÅŸ GYO ilk kez Ankara'ya gidiyor

SİNPAŞ GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, bu yıl gerçekleştirecekleri yeni projeleri ise şöyle anlatıyor: "Şişli Bomonti’de bir projemiz olacak. Şu anda tasarım çalışmaları devam eden projemizin geliştirme faaliyetlerini tamamlayıp, bu yılın son çeyreğinde satış ve inşaatına başlayacağız. Şişli Bomonti’deki Bomonti-Dolmabahçe Tüneli’nin Bomonti girişinde merkezi konumda yer alan arsamızda residence projesi gerçekleştireceğiz. Sancaktepe’de yer alan ve Lagün projesinin yer aldığı arsaya komşu durumda olan arsa üzerinde 600 konutluk bir konut projesi gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Ayrıca bu yıl ilk kez Ankara’da proje yapacağız. Ankara'da 4 arazimiz var. İlkini Çankaya-Dikmen’de gerçekleştireceğiz. Bu projenin geliştirme süreçleri yoğun bir şekilde devam ediyor."

 

Lansman fiyatları avantajlı oluyor

ÖMER Faruk Çelik, projelerdeki fiyat politikasına da değinerek, şunları söyledi: "En avantajlı fiyatlar projelerin lansman dönemlerinde oluyor. Projede teslimler yaklaştıkça fiyatlar artıyor. Bu nedenle bizim gibi maket üzerinden satış yapan markalı projelerde her zaman önce alanlar daha avantajlı fiyatlar ile alıyor ve evlerinin yatırım değeri hızla yükseliyor. Bir de Avrupa yakasında rayiçler daha yüksek."

Bursa'nın en büyüğü

/images/100/0x0/55ea6448f018fbb8f87ceba0

ÖMER Faruk Çelik, İstanbul dışındaki tek projelerinin Bursa Modern olduğunu hatırlatarak,"Bursa’nın en büyük konut projesini hayata geçirdik. 26 bin metrekarelik dev göl etrafında konumlanan Bursa Modern için, konserlere ev sahipliği yapan geniş festival alanı, spor sahaları, yüzme havuzları, yaşam alanlarıyla kendi içinde küçük bir şehir diyebiliriz" dedi.

Yılda 350 bin metrekare

* Sinpaş GYO, yılda 350 bin metrekare inşaat üretme potansiyeline sahip.
* Yeni projelerin ortalama yüzde 20-25’i Sinpaş’ın müşterileri tarafından satın alınıyor. Â
* 11 projede 9 bin 400 adet konut üretecek.
* Ayrıca önümüzdeki 6 yıl içinde 15 bin konut üretecek arazisi mevcut.

Shopping Fest'in ev sahibi

SİNPAŞ GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, İstanbul'un sadece Türkiye’nin değil Ortadoğu, Avrupa ve Rusya için hem ticaret, hem turizm, hem finans hem de gayrimenkul merkezi olabilecek potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, "İstanbul, içinde bulunduğu potansiyel ile bölgenin yıldızı olmalı diye düşünüyoruz. Komşu ülkelerden ve Avrupa’dan buraya daha çok ziyaretçi gelmeli ve bu kişileri sadece alışveriş için değil, yatırım ve ticaret için de çekmeliyiz. Shopping Fest’i bunun için önemli bir adım olarak gördük ve Sinpaş GYO adına ana sponsor olarak destek veriyoruz" diye konuştu. Shopping Fest’in alışveriş konsepti ile perakende sektöründe lokomotif olup diğer sektörleri de harekete geçireceğinden yola çıktıklarını ifade eden Ömer Faruk Çelik, şu değerlendirmeyi yaptı: "Shopping Fest bu yıl iyi bir başlangıç yaparsa İstanbul neden bir Dubai, Londra, Paris gibi bir marka olmasın. İstanbul bulunduğu bölgede yıldız olursa hem İstanbul hem Türkiye hem de yatırımcılar kazanır. Marka şehirleri iyi gözlemlediğinizde bu şehirlerde sadece oranın yerli halkının yaşamadığını her ülkeden yatırımcı, finansçı çok sayıda yabancının olduğunu görürsünüz. İste Shopping Fest bu dönemde İstanbul’a gelen ziyaretçi sayısını yaptığı etkinlik ve tanıtımlarla artırmayı hedefliyor." Çelik, Shopping Fest kapsamında Boshphorus City'den de bir ev hediye ettiklerini hatırlattı.

Şimdi ofis, eylülde residence

SİNPAŞ GYO ve Fer Yapı'nın yeni bir ofis konsepti olarak geliştirdiği iTower, İstanbul'un merkezinde, ticaretin doğduğu yer olan Şişli Bomonti'de işiniz ve özel hayatınızda ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü ayrıcalık ve donanıma sahip, ilk üst düzey ofis projesi olarak hayata geçiyor. Sinpaş GYO, eylül ayında Şişli-Bomonti'de bir de residence projesine başlayacak. Proje için ön talep toplanıyor.


Detaylı bilgi için http://www.sinpasgyo.com

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!