Sinop'ta yapımı süren spor tesislerinde inceleme

Güncelleme Tarihi:

Sinopta yapımı süren spor tesislerinde inceleme
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2014 15:54

Haberin Devamı

SİNOP (AA) - Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Haşim Murat Öztürk, müdürlüğe ait yapımı süren tesislerde incelemelerde bulundu.

Sinop Gençlik Merkezi, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Erfelek İlçe Prefabrik Spor Salonu, Boyabat İlçe Gençlik Merkezi inşaatlarını yerinde inceleyen Öztürk, Sinop ve ilçelerinde tesislerin artmasıyla sporun her türüne hitap edecek bir konuma geleceklerini ve tüm spor dallarında sporcuların daha başarılı sonuçlar alabileceklerini söyledi.

İl genelinde spor yatırımlarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Öztürk, şunları kaydetti:

"Erfelek ilçemizde devam eden 300 seyircili Erfelek Prefabrik Spor Salonu inşaatı geçici kabul aşamasına gelmiştir. Ocak ayı içerisinde hizmete açılacak spor tesisimizin sporu ve sporcuları daha da güçlendireceğine inanıyorum. Ayrıca 23 Mart 2015'te yapım süresi dolan Merkez Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda ciddi anlamda çalışmalar hızlandırılmış olup anılan tarihe yetiştirilmesi planlanmaktadır. Boyabat İlçe Gençlik Merkezi inşaatı da tüm hızıyla devam etmektedir. İnşaat sözleşmesine göre gençlik merkezi inşaatı 28 Temmuz 2015'te bitmesi gerekirken bu hızla devam ederse gününden önce tamamlanacak. Şu anki seviyesi yüzde 60 'a ulaşmış durumda. İnşallah il genelinde tesislerimiz hizmete girdiğinde bu mutluluğu birlikte paylaşacağız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!