Sinop’ta öğrenciler kep attı

Güncelleme Tarihi:

Sinop’ta öğrenciler kep attı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2017 16:32

Sinop’ta öğrenciler kep attı

Haberin Devamı

İbrahim ASLAN/SİNOP, (DHA) – SİNOP’ta bulunan Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 58’nci dönem mezunları için mezuniyet programı düzenlendi.

Sinop Seydi Ali Reis Lisesi, 58’nci dönem mezunları, için okul bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, okulun ilk mezunlarından Erkan Turhan ile Hamdi Gökçen, öğretmenler, öğrenci velileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan okul müdürü Haluk Öztürk, “Biliniz ki her mezuniyet başka bir zamanın da başlangıcıdır. Okul günleriniz okul anılarına dönüşecektir. Sizlerin iyi bir insan ve yurttaş olacağınıza, işini iyi yapan bireyler olacağınıza, milli değerlerine bağlı, manevi değerlerini yaşayan bireyler olacağınıza inancım tamdır. Sizler için bu son ders yolunuz ve bahtınız açık olsun, sizleri seviyoruz” dedi.

Okulun ilk mezunlarından Erkan Turhan yaptığı konuşmada “Hepsinin yolunun açık olmasını diliyorum. O dönem mezunlardan 6 kişi hayattayız. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza huzurlarınızda Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Okulun mezun olan öğrencilerine temsili diplomaları verildi. Diplomalarını alan öğrenciler keplerini hep birlikte havaya atarak mezuniyetlerini kutladılar. Program, verilen ikramlar ile sona erdi.

 

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!