Sinop Valisi Hasan İpek’in Türkeli Ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Sinop Valisi Hasan İpek’in Türkeli Ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 23:09

Sinop Valisi Hasan İpek’in Türkeli Ziyareti

Haberin Devamı

İbrahim ASLAN/SİNOP,(DHA) - SİNOP Valisi Hasan İpek Türkeli ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.



Sinop'un Türkeli İlçesi'ne ziyarette bulunan Vali Hasan İpek’i Kaymakamlık binası girişinde Türkeli Kaymakamı Semih Altaş, Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Erden Özden, İL Genel Meclis üyeleri ve İlçe Müdürleri karşıladı. Kaymakamlıktan sonra Türkeli Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali İpek, Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Erden Özden’e makamında ziyarette bulundu. Belediye Başkanı ve Belediye Meclis üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali İpek’e, Belediye Başkanı Yardımcısı Erden Özden çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.



Vali Hasan ipek daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüklerine ziyarette bulundu. Ardından da esnafı gezdi. Hasan İpek son olarak Türkelili Gazi Recep Öncü’nü ailesine ziyarette bulunarak sohbet etti ve Gazinin babası Ramazan Öncü’ye kotra hediye etti.



Türkeli ziyaretinde Sinop Valisi Hasan İpek’e, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yüzer, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu ve İl Kamu Kurum ve Kuruluşların amirleri eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!