Sinop Belediyesi yeni araçlarını törenle tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Sinop Belediyesi yeni araçlarını törenle tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 16:13

Sinop Belediyesi yeni araçlarını törenle tanıttı

Haberin Devamı

İbrahim ASLAN/SİNOP, (DHA) -SİNOP Belediyesi bünyesine katılan yeni araçlar Belediye Başkanlığı önünde geniş katılımlı törenle hizmete girdi.



Sinop Belediyesi tarafından alınan 2 adet pikap ve 1 adet küçük çöp taksi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Destek Hizmetleri bünyesinde çalıştırılmak üzere hizmete girdi. 2016 yılı içerisinde daha önce de 1 adet küçük itfaiye aracı, 1 adet kapalı cenaze nakil aracı, 1 adet cenaze yıkama aracı ile 2 adet pikap yine destek hizmetleri bünyesine katılmıştı.



Tanıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Baki Ergül, “Bugün 3 tane yepyeni uzun yıllar belediyeye Sinop'a hizmet verecek bu araçları hizmete sokuyoruz. 25 gün sonra 1 tane daha yeni çöp aracımız gelecek. Şuanki 3 araçtan 2 tane pikabı belediye olarak biz aldık. Sedat Dedeoğlu'nun katkılarıyla aldığımız pikabı damperli yaptık. Mini çöp arabamızda çok kullanışlı bunlardan birkaç tane daha alırız belki. Bu aracıda bize hayırsever kardeşimiz aldı. Bu aracın özelliği dar yollu mahallelerimizde rahat hizmet sağlayacak olmamız” dedi.







Daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek adına, belediye olarak ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyduklarını vurgulayan Başkan Ergül, “Sinop Belediyesi olarak gerçekten çok güzel işler yapıyoruz. Bu arada her şeyi yeniliyoruz. Makine parkurumuzu yeniliyoruz. Sinoplu işadamlarından da yardım ve destek bekliyoruz” diye konuştu.







Belediye Başkanı Baki Ergül araçların alımlarında ve yapımlarında emeği geçen İşadamı Fatih Kara ve Sedat Sever'e teşekkür ederek plaket takdim etti. Program duaların okunması ardından kesilen kurbanla son buldu.







FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!