Sinirli sevgililer

Nejat İşler ve Berrak Tüzünataç, Bodrum-Gümüşlük’te baş başa tatilde.

Haberin Devamı

Gazetecilere birlikte görüntü vermemek için yoğun çaba sarf eden, bu yüzden denize dahi girmeyen sevgililer, buna rağmen önceki gün görüntülendi. Ancak çift, fotoğraflarının çekildiğini fark edince çok sinirlendi. Önce Tüzünataç gazetecilerin yanına gelip bağırdı, daha sonra Nejat İşler “Buradan sağ çıkamazsınız” diyerek tehditler savurdu.

Türkbükü’nü turladılar

Bodrum-Gündoğan’daki evinde tatil yapan Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) Başkanı Eşref Cerrahoğlu, önceki gün tekneyle Türkbükü koylarını gezerken görüntülendi. Cerrahoğlu’nun yanında, Sema Çelebi ve eşi de vardı.

Eşiyle Tavşan Adası’nda

Ünlü oyuncu İlker Aksum, 1 yıldır evli olduğu, kendisi gibi oyuncu eşi Belgin Erdoğan ile Gümüşlük’te tatil yapıyor. “Canım Ailem” dizisindeki Halim karakteriyle aşk acısı çekenlerin sesi olan Aksum, eşiyle birlikte Tavşan Adası’nın tepesine çıktı. Çift, Kent TV kamerasına poz verdi.

Sahilin neşesi

Haberin Devamı

Sıra dışı imajıyla dikkat çeken Deniz Berdan, oğlu ve eşi Haluk Berdan’la çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor. İddialı bikinileri ile paparazzilerin ilgi odağı olan Berdan, önceki gün oğluyla birlikte güneşlenirken objektife takıldı. Berdan’ın fotoğrafları çekilirken çevresinde güneşlenenler de objektiflere böyle gülümsedi.

Tatil kısa sürdü

Ali Ağaoğlu, sevgilisi Sophia ile birlikte tatile çıktı. Önceki gün sahili el ele turlayan sevgililer, Bodrum Princess Otel’deki tatillerini Ağaoğlu’nun yoğun işleri yüzünden kısa kesmek zorunda kaldı.

Tatile devam

Sezonu şampiyon bitiren Efes Pilsen basketbol takımının koçu Ergin Ataman, güneş ve denizin tadını Bodrum’daki Hotel İstanbul Palace’ta çıkarıyor. Ataman önceki gün menajer Ali Güven’le iskelede keyifli bir şekilde sohbet ederken objektiflere takıldı. Ataman’ın yanındaki kadın ise fotoğraflarının çekildiğini anlayınca yastıkların arasına saklandı.

Tangalı Nilay

Önceki gün Türkbükü Lola Beach’te güneşlenen Nilay Dorsa’nın tanga bikinisi dikkat çekti. Yüzüne yaptırdığı estetik operasyonlar yüzünden görenlerin tanımakta zorlandığı ünlü manken, denize girip güneşlenerek geçirdiği günün sonunda Happy Hour partisine katıldı.

Butik otel işletecek

Haberin Devamı

Maki Otel’in hemen yanındaki ev, butik otel oldu. Sadece beş odası bulunan, “5 Oda” adlı otelin işletmeciliğini ise Ali Sayar üstlendi. 10 Temmuz’da açılış yapmaya hazırlanan Sayar, önceki akşam üstü kahve içerek günün yorgunluğunu üzerinden attı.

Tekne keyfi

Bodrum-Gündoğan’da Shura Beach&Restaurant’ı hizmete sokan işletmeci Aykut Kutluel, hafta sonunu lüks bir tekne ile Türkbükü sahillerini gezerek geçirdi. Kutluel, teknesiyle hız denemesi yaptı.

Eski başkanıma yamuk yapmam

Sergen Yalçın’ın adı, Beşiktaş’ın eski başkanı Serdar Bilgili’yle yaşadığı ilişkiyle tanınan Selin İmer’le anılıyordu. Aşk iddialarını yalanlayan Yalçın, kendisini tatilde görüntüleyen gazetecilere “Aynen böyle yazın, ben eski başkanıma yamuk yapmam” dedi.

Yazarın Tüm Yazıları