Sınıfta iç çamaşırıyla gezdirmişti! Çifte soruşturma açıldı

Güncelleme Tarihi:

Sınıfta iç çamaşırıyla gezdirmişti Çifte soruşturma açıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2016 17:04

Antalya Hacı Hafize Saygan 2 İlkokulu’nda yaşanan eğitim skandalı hakkında soruşturma açıldı. Öğrencilerin pedagog eşliğinde ifadelerinin alındığı öğrenilirken, söz konusu iddialar hakkında bilgisi olan öğrenci velileri de bilgilerini müfettişlere aktarıyor. Ayrıca olay gününe ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de detaylı olarak inceleniyor.

Haberin Devamı

Antalya Hacı Hafize Saygan 2 İlkokulu 2. sınıf öğrencisi F.N. isimli kız öğrenciyi pis olmakla suçlayıp kazağını ve eşofmanını çıkartıp tüm sınıf önünde ‘Görüyorsunuz bunun iç çamaşırı bile pis’ diyerek rencide ettiği iddia edilen sınıf öğretmeni D.L. hakkında soruşturma açıldı.

ÖĞRENCİLER ANLATIYOR

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen müfettişler, pedagog eşliğinde öğrencilerin ifadelerine başvururken, söz konusu olay hakkında bilgisi olan öğrenci velilerinin de geniş kapsamlı ifadelerine başvuruldu. Ayrıca olay gününe ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri de detaylı olarak inceleniyor.

ÖĞRETMEN OKULDA

Müfettişlere verdikleri ifadelerle ilgili Hürriyet muhabirine konuşan öğrenci velileri, “Okulda olağanüstü bir durum var. Öğretmen D.L.’nin yaptıkları tüm detayları ile araştırılıyor. Bize de son derece ilgili davranıyorlar. Çocuklarımızın ifadeleri ise uzmanlar eşliğinde alındı. Söz konusu öğretmen hala okulda ancak bugünden itibaren görevden uzaklaştırılacağı söylendi. Biz sürecin bir an evvel tamamlanmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

OKULDA ARBEDE İDDİASI

8 yaşındaki F.D.’nin ailesi tarafından yapılan şikâyetin daha sonra geri alınmasıyla ilgili süreç hakkında konuşan bazı veliler, şu iddiaları gündeme taşıdı: “Kızının sınıfta soyulduğunu, dövüldüğünü öğrenen baba okulu basmış. Hatta öğretmenle arasında arbede yaşanmış. Öğretmen D.L. ‘Sen şikâyetini geri al ben de alırım’ deyince baba şikâyetini geri çekmek zorunda kalmış.” Antalya Valiliği, öğrenci velisinin önce şikâyetçi olduğunu daha sonra ise şikâyetini geri aldığını yazılı açıklama ile doğrulamıştı.

DİĞER VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!