Sınıf Kapıları Değerleri Anlatıyor

Güncelleme Tarihi:

Sınıf Kapıları Değerleri Anlatıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 16:54

KULA 4 EYLÜL AHMET VE SEBAHAT ÖZMEN İLKOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ KAPSAMINDA BAŞLATTIĞI ÇALIŞMAYLA HER SINIFA ARKADAŞLIK, SEVGİ, YARDIMSEVERLİK GİBİ DEĞERLER VERDİ.

Kula 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlkokulu Değerler Eğitimi Projesi kapsamında başlattığı çalışmayla her sınıfa arkadaşlık, sevgi, yardımseverlik gibi değerler verdi.
Okul Rehber Öğretmeni Hasret Esen ile gönüllü öğrencilerin gerçekleştirdiği bu çalışmada her sınıfa bir değer verilerek sınıflar arkadaşlık, sevgi, yardımseverlik sınıfı gibi isimlerle adlandırıldı. Bunun yanında sınıf kapılarında bu değerleri anlatan resimlere, şiirlere, yazılara ve sözlere yer verildi. Her sınıfın değerini simgeleyen süslemeler ve renklendirmeler yapıldı. Değerler eğitimi çalışması olarak canlandırılan kapılar öğrencilerin de ilgisini çekti. Okul Rehber Öğretmeni Hasret Esen; "Sene başı toplantısında değerlendirilen Değerler Eğitimi Çalışmalarının planlamasında yer alan bu etkinliğin amacının, öğrencilere zevkli, farklı ve renkli bir yolla değerlerimizi fark ettirmek ve kazandırmak ve bunun yanında okulumuzu renklendirmektir" dedi. Okul Müdürü Enver Ay, Değerler Eğitimi çalışmalarına okul olarak önem verdiklerini ve bu yönde sınıf içi ve okul geneli etkinlikleri devam ettireceklerini ifade ederek, çalışmada yer alan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!