Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları - 18 Mart 2016

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları - 18 Mart 2016
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 15:30

Bu hafta sinemalarda hangi filmler gösterime giriyor? Sinema severlerin merakla bekledikleri bu sorunun cevabı haberimizde. Türkiye'de bu hafta 2'si yerli olmak üzere toplam 7 sinema filmi vizyona giriyor. İşte; bu hafta sinemalarda gösterime giren filmler ve fragmanları.

Haberin Devamı

Türkiye'deki sinemalarda bu hafta tam 7 film gösterime giriyor. Hafta sonunu sinemalarda film izleyerek geçirmek isteyen sinema severler için 'bu hafta hangi filmler gösterime giriyor?' sorusunun yanıtını araştırdık.

İşte; bu hafta sinemalarda gösterime giren filmler.

Şeytan Tüyü

Yönetmenliğini Murat Şenöy’ün, yapımcılığını Rahşan Fesci’nin üstlendiği film bugün vizyona girerek sinema severlere sunuluyor.

Oyuncular arasında; Mustafa Üstündağ, Şükran Ovalı, Güven Kıraç, Beyti Engin, Tuğrul Tülek, Erdal Tosun, Derya Karabaş, Selen Uçer, Emre Şen, Murat Serezli, Haldun Dormen, Muhittin Korkmaz, Sait Seçkin, Ayşe Melike Çerçi ve İrem Kahyaoğlu yer alıyor.

Olaylar Olaylar

Yönetmenliğini Osman Taşçı’nın üstlendiği, oyuncuları arasında; Sadi Celil Cengiz, Enes Atış, Yakup Yavru, Fırat Tanış, Burak Satıbol, Ceren Moray gibi daha bir çok başarılı ünlü ismin yer aldığı “Olaylar Olaylar” bugün sinema severlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

Filmde ilahi klipleri çeken yönetmen Haldun Derman’ın, (Sadi Celil Cengiz) tüm servetini yatırdığı film projesinin, muhafazakar başrol oyuncusunun bir magazine skandalına imza atmasıyla iptal olması ve sonrasında memleketi Çarşamba’da bir mafya babasının (Fırat Tanış) yönettiği bir kanalın başına geçmesiyle yaşadığı gizem dolu maceralar anlatılıyor.

Kod 999

Yönetmenliğini John Hillcoat'un üstlendiği filmin başrollerini; Kate Winslet, Casey Affleck ve 12 Yıllık Esaret filminden tanınan başarılı oyuncu Chiwetel Ejiofor paylaşıyor. Film bugün sinema severlerle buluşuyor.

Atlanta'da yaşayan Michael Atwood (Chiwetel Ejiofor) pis işlere bulaşmış bir adamdır. 2 arkadaşı ve ayarladıkları 2 polisle birlikte bir bankada çok önemli bilgiler içeren bir kasayı çalarlar. Bu kasadaki bilgiler sayesinde bir Rus Mafya liderinin hapse düşmesine engel olurlar, ancak paralarını alamadan mafya liderinin eşi İrina onlara bir başka görev verir, bunu başaramazlarsa sadece parayı değil hayatlarını da kaybedeceklerdir. Ve bu zor görevi başarabilmenin tek yolu, bir polisin öldüğünü bildiren "Kod 999" çağrısında bulunmalarıdır, böylece şehrin tarihinin en büyük soygununa imza atabileceklerdir. 

Ölüm ve Ötesi

Haberin Devamı

İspanyol yapımı olan ‘Gerilim’ türündeki filmin başrollerinde; Alba Ribas, Cristian Valencia, Bernat Saumell ve Albert Carbo oynuyor. Film bugün sinema severlerle buluşuyor.

Güzel ve çekici bir kadın olan Anna Fritz tanınmış bir oyuncudur ve bir otelde ölü olarak bulunması büyük bir şok etkisi yaratır. Bedeni bir hastanenin morguna gönderilir. Pau ise bu morgda çalışan içine kapanık bir gençtir. Pau, Anna Fritz'in cansız bedenini gördüğünde kendini onu izlemekten alıkoyamaz. Anna'nın çıplak bir fotoğrafını çekerek en yakın arkadaşı Ivan'a gönderir. Bir süre sonra Ivan ile diğer arkadaşları Javi sarhoş bir halde Pau'nun çalıştığı hastaneye gelip Anna'yı görmek için ısrar ederler. Amaçları ise Anna ile birlikte olan son kişiler olmaktır.

Haberin Devamı

Mükemmel Bir Gün

Yönetmenliğini Fernando Leon de Aranoa’nın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda; Benicio Del, Tim Robbins, Olga Kurylenko ve Melanie Thierry yer alıyor. Film bugün sinema severlerle buluşuyor.

1995'te Kosova bölgesinde halkın temiz su ihtiyacı için gönüllü olarak çalışan bir ekip, her gün farklı belalarla boğuşmaktadır. Fakat anonsun geldiği o gün bir kuyunun içinde hiç beklemedikleri bir sürpriz ile karşılaşırlar: Bir ceset! Kuyuya atılmış olan bu ceseti bir an önce çıkartmak için ellerinden geleni yaparlar ama savaşın etkisi altında olan Kosova'da bu basit görev düşündükleri kadar kolay değildir. Yaşadıkları talihsizlikler ve bürokrasi işleri çığrından çıkartacaktır...

Haberin Devamı

Seni Şimdiden Özledim

‘Komedi’ türünde olan filmin, yönetmenliğini Catherine Hardwicke, yapımcılığını S Films, New Sparta Films’in üstlendiği filmin başrollerinde, iki yakın arkadaşı canlandıran Drew Barrymore ve Toni Collette yer alıyor. Film bugün vizyona girerek sinema severlerle buluşuyor.

Milly (Toni Collette) ve Jess (Drew Barrymore) yıllardır acı tatlı her şeylerini paylaşmış iki arkadaştır. Milly iş kariyerinde çok başarılı bir kadındır, eski rock'çı eşi Kit ile evlenmiş ve iki çocuğu olmuştur. Jess ise şehir planlamacısıdır ve sevgilisi Jago ile birlikte mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak bir gün Milly'nin meme kanseri olduğunu öğrenmesi her şeyin bambaşka bir şekil almasına neden olacaktır. Jess'in çocuk sahibi olabilmek için gördüğü tedavi sonucu hamile kalması, birinin büyük bir yıkım yaşarken diğerinin yıllardır beklediği haberi alması, ikilinin arasına bir mesafe koyacaktır.

Haberin Devamı

Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3, Amerikan-Çin ortak yapımı 3D animasyon filmidir. 26 Mayıs 2011 tarihinde vizyona giren Kung Fu Panda 2 filminin devamı niteliğindedir. Yönetmenliğini Alessandro Carloni ile Jennifer Yuh üstleniyor. Orijinal seslendirmeleri ise Jack Black, Bryan Cranston, Angelina Jolie ile Dustin Hoffman'a ait.

Animasyon tarihinin en başarılı serilerinden biri olan KUNG FU PANDA 3, şu ana kadar ki en komik macerasıyla geri dönüyor. Po'nun uzun süredir kayıp olan panda babası ortaya çıkınca tekrar bir araya gelirler. İkili müthiş yeni pandalarla tanışmak için gizli panda cennetine doğru yola çıkarlar. Ancak doğaüstü kötü adam Kai'nin, bütün Çin'deki kung fu ustalarını yenmeye başlaması üzerine, Po imkansız bir görevi yerine getirmeye çalışır. Bir köy dolusu cana yakın, sakar pandayı eğitmeli ve onları Panda ustası haline getirmelidir.

BAKMADAN GEÇME!