Sinema

Güncelleme Tarihi:

Sinema
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2011 01:28

Haberin Devamı

<ımg>

 

Kaderin birleştirdikleri

Dram/RomantikYön: Ömer Faruk SorakOyn: Mehmet Günsür, Belçim Bilgin, Altan Erkekli, Yiğit Özşener

Yıl 1977, ankara’da bir eylül sabahı... Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey ile, yine hamile karısıyla seyahat eden Ömer Bey kaza yapar. Ömer Bey karısı erken doğuma alınınca iki bebek aynı gün dünyaya gelir. Bu kaza, Özgür ve Deniz’i bir araya getiren tesadüflerin başlangıcı olur. Bundan sonra yolları, çocukluklarında ve ilk gençlik yıllarında bir kaç kez daha kesişir. Ve her biri hayatlarında büyük değişikliklere sebep olur. Örneğin birbirlerinin ilk aşkı ya da ilk kalp kırıklığı olurlar. Bu değişimler ailelerini de etkiler. Bazen felaketlere, bazen mucizelere neden olurlar birbirlerinin hayatlarında. Ancak hiçbir zaman bir arada olamazlar. Ta ki 25 sene sonra, istanbul’da yolları kesişene kadar...

 

Haberin Devamı

Cameron’un 3 boyutlu dünyası bu kez sualtında

Macera/Aksiyon

Yön: Alister GriersonOyn: Richard Roxburgh, Alice Parkinson, Christopher Baker, Allison Cratchley

Su altında kazı yapan bir ekibin, dünyanın en karmaşık tünel sistemlerinde yaşadığı trajedi ve tehlikeleri konu alan filmin yapımcısı, Avatar ve Titanic filmlerinin yönetmeni James Cameron. Cameron, Avatar’da yarattığı yenilikçi 3D sisteminde bu filmle bir adım daha ilerliyor gibi. Baş dalgıç Frank McGuire, daha önce de keşfe gittiği sualtı mağaralarına, 17 yaşındaki oğlu Josh ve finansçı Carl Hurley ile iner. Ancak bu sefer tropikal bir fırtına nedeniyle sualtında mahsur kalırlar. Artık keşif yapmak yerine derin sulara karşı mücadele verip yüzeye çıkış yolu bulmak zorundadırlar.Sanctum, bizde son bir haftadır, Los Angeles galasına Kıvanç Tatlıtuğ’un da katılması ve James Cameron’la tanışması nedeniyle konuşuluyor.

Pak Panter (2010)Pak Panter

Haberin Devamı

Yönetmen: Murat AslanOyn: Ufuk Özkan, Metin ZakoğluTür: KomediSüre: 93 dak.

Enerji Bakanı rusya’da kaçırılınca, büyük riskler taşıyan kurtarma harekatı için devlet büyükleri İstihbarat Şefi Fahrettin Bey’e başvurur. O da bu görevi ülkemizin özel laboratuvar koşullarında yetişmiş en deneyimli ve yetenekli casusları SPP ve PP7’ye verir. Ancak ajanlar rusya yerine yanlışlıkla Azerbaycan’a iner ve burada Gülinaz ve yeğeni Selma ile tanışır. Şimdi ajanların karşısında Rus mafyası, Mossad, CIA ve Gagarin vardır ve sorun devletin sandığından çok daha büyüktür.

 

Going The Distance  (2010)Seni Uzaktan Sevmek

Yönetmen: Nanette BursteinOyn: Drew Barrymore, Justin LongTür: Komedi / RomantikSüre: 102 dak.

 

Haberin Devamı

Erin ve Garrett, New York’ta tesadüfen tanışıp rüya gibi geçen birkaç haftalık ilişkiye adım atarlar. Fakat Erin’in San Francisco’ya, evine dönmesi gerektiği ve Garrett da New York’taki işinden ayrılamadığı için, çift bu ilişkiyi noktalamanın en iyisi olduğunu düşünür. Birlikte geçirdikleri altı haftanın sonunda her ikisi de ilişkiyi bitirmek istediğinden emin değildir. Aşklarını uzaktan devam ettirmeye karar verince başlarına gelmeyen kalmaz.

 

Flipped (2010)İlk Aşk

Yönetmen: Rob ReinerOyn: Madeline Carroll, Callan McAuliffeTür: Komedi / DramSüre: 90 dak.

Bryce ve Juli ilkokul birinci sınıfta tanıştıklarında, Juli bunun aşk olduğunu anlar. Bryce ise o kadar emin değildir. Aradan yıllar geçer, Bryce çok istediği kız arkadaşını kaybetmek istemese de özgür ruhlu Juli, Bryce’ın aklına şüphe düşürür. Yönetmen Rob Reiner, bu romantizm dolu gençlik komedisinde mükemmel çifti ilkokuldan alıp lise yıllarına kadar taşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!