Sinema

Güncelleme Tarihi:

Sinema
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2008 00:00

Haberin Devamı

Jean Claude Van Damme’ın hayatı

JCVDYön: Mabrouk El MechriOyn: Jean Claude Van Damme, François Damiens

Dövüş filmlerinin Belçikalı yıldız Jean Claude Van Damme’ın hayatından esinlenilerek çekilen filmde Van Damme, mali sorunlarının yanı sıra kızının velayet davası yüzünden de endişeli. Çünkü filmlerdeki saldırgan karakterini bahane olarak kullanan karşı tarafın avukatları iyi bir baba figürü olmadığını iddia ediyor. Belçika’ya çekilip sakin bir hayat sürmek istiyor ama kendini filmlerindeki bir olayın içinde buluyor. Bir soygunun ortasında kalıp rehin alınıyor.

Aşkta ikinci şans

Nights in Rodanthe Yön: George C. WolfeOyn: Richard Gere, Diane Lane

Nicholas Sparks’ın çok satan romanından uyarlanan filmde aşkta ikinci şans konusu işleniyor. Kocasının ihanetinin etkilerinden kurtulmaya çalışan Adrienne, eşinin eve dönmek istediğini öğrenir. Ancak eski bir dostu, Rodanthe’teki otelini hafta sonu için idare etmesini ister. Adrienne bunu fırsat bilir, oraya gider. Otele Doktor Paul adında bir müşteri gelir. Kariyeri için ailesini feda etmiş olan Paul, vicdan azabı çekmektedir. O sırada büyük bir fırtına, bu iki yalnızı birbirine yakınlaştırır.

Özgürlük için yarışıyorlar

Death Race Yön: Paul W. S. Anderson Oyn: Jason Statham, Joan Allen

Reality TV’nin en parlak dönemindeyiz. Katil mahkumların katıldığı dünyanın en çok reyting alan dizisi başlar: Ölüm Yarışı. Beş yarış kazanan mahkûm özgürlüğünü kazanacaktır. Pistlerde üç şampiyonluk aldıktan sonra cinayetten hapse düşen Jensen Ames, ülkenin en azılı katili Makineli Tüfek Joe yarışçılar arasındadır. Yönetmen Paul Anderson Ölüm Yarışı’nı 1975 yapımı ünlü film Death Race 2000’den uyarlayarak yazdı.

Felaket filmlerinin anası

Disaster Movie

Yön: Jason Friedberg ve Aaron Seltzer Oyn: Matt Lanter, Vanessa Minnillo

Daha önce Scary Movie, Date Movie, Epic Movie ve Meet the Spartans’ı hazırlayan ekip, bu kez felaket filmleriyle, Speed Racer, High School Musical, Indiana Jones, Iron Man gibi filmlerle alay ediyor. Sex and The City ve Amy Winehouse da dalga geçilenler arasında. Bir grup genç, her türlü doğal felaketin yaşandığı bir gecede hayatta kalmaya çabalar. Her şey en baştan, MÖ 10.000’de bir dinozordan kaçan insanla başlar.

Dinozor avcısı avlanıyor

Urmel voll in Fahrt

Yön: Reinhard Kloss ve Holger Tappe

Alman filminde kanatlı bir bebek dinozorun, arkadaşlarıyla okyanusun ortasındaki adada geçen maceraları anlatılıyor. Her şey güllük gülistanlıkken bir dinozor avcısı adaya geliyor. Dinozorları lüks yatında tutsak etmek için planlar kurmaya başlıyor. Ancak o sırada hayaletler de onun için sinsi planlar kurmaya başlıyor.

Ajanın intikamı

Max Payne Yön: John MooreOyn: Mark Wahlberg, Mila Kunis, BeauBridges

Haberin Devamı

New York’ta uyuşturucuyla mücadele ajansı DEA’da çalışan Max Payne kusursuz bir hayata sahiptir; işi, eşi ve kızı mükemmeldir. Bir gün eve döndüğünde eşi ve bebeğini vahşice öldürülmüş bulur. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Max, ailesinin intikamını almak için bu cinayetlerin ipuçlarının peşine takılır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!