Sinem Kobal özel yapım alyans takmaya başladı!

Güncelleme Tarihi:

Sinem Kobal özel yapım alyans takmaya başladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 20:45

Birçok projede başarıyla rol alan yakışıklı jön Kenan İmirzalıoğlu ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Sinem Kobal, 200 bin TL değerindeki tektaş yüzüğü çıkardı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile nişanlanarak nikah masasına oturmaya hazırlanan Sinem Kobal, parmağında taşıdığı 200 bin TL değerindeki tektaşını çıkararak özel yapım alyansını takmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde sadece ailelerin bir arada olduğu bir nişan töreni ile nişanlanan çiftin düğünü, 14 Mayıs tarihinde Cunda Adası’nda gerçekleşecek.

Nişan töreninden sonra sabırsızlıkla nikah masasına oturmayı bekleyen Sinem Kobal, parmağında taşıdığı 200 bin TL değerindeki tektaşını çıkararak özel yapım alyansını takmaya başladı.

1 Saat Mağazada Kalarak Nişan Yüzüklerini Seçmişlerdi!

Çift nişan yüzükleri için Nişantaşı’nda bulunan bir mağazayı tercih etmiş, ikilinin içeri girmelerinin ardından mağazanın kapıları kapatılmış, İmirzalıoğlu ve Kobal bir saat mağazada kalarak nişan yüzüklerini seçmişti.

Haberin Devamı

Mağaza çıkışında açıklama yapan İmirzalıoğlu, “Yanlış anlaşılmasın arkadaşlar doğum günü için alınan bir yüzük, evlilikle alakası yok” demişti.

Özel yapım yüzük siparişi veren çiftin nişan yüzüklerini ise geçtiğimiz günlerde İmirzalıoğlu'nun şoförü teslim almıştı.

200 bin TL’lik tektaşı çıkardı, alyans takmaya başladı!

Kobal, nişan sonrasında 200 bin tl değerindeki nişan yüzüğünü sol yüzük parmağından hiç çıkartmamış ve magazin gündeminde olay yaratmıştı.

Önceki gece Etiler’de görüntülenen Kobal, ilk kez parmağında özel yapım alyansı ile görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmayan Kobal, “Uzun zamandır göremediğim bir arkadaşımı ziyarete geldim. Bu gece kız gecesi yaptık ve hasret giderdik.” dedi.

Yer aldığı son iki projesinin reyting kurbanı olarak yayından kaldırılmasının ardından ekranlara bir süreliğine ara veren Kobal, bir süre yeni bir projede yer almayacağını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!