Sinem Kobal'ın Tektaş Yüzüğü Görüntülendi!

Güncelleme Tarihi:

Sinem Kobalın Tektaş Yüzüğü Görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 14:53

Düğün hazırlıkları yapan ünlü isimlerin ilgiyle izlediği Tuvana Büyükçınar’ın defilesine, ünlü oyuncu Sinem Kobal’ın teştaşı damgasını vurdu! Gelinlik ve damatlık fuarının kapanışında yapılan şovda Sinem Kobal tektaşıyla dikkat çekti. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Tuvana Büyükçınar’ın defilesini düğün hazırlıkları yapan ünlü isimler izledi. Gelinlik ve damatlık fuarının kapanışındaki şovda Sinem Kobal tektaşıyla dikkat çekti.

Kenan İmirzalıoğlu’ndan evlilik teklifi alan Sinem Kobal, önceki gün Tuvana Büyükçınar’ın gelinlik ve damatlık fuarı kapsamında düzenlediği defileyi izledi.

Ünlü oyuncu Kobal, sevgilisi Kenen İmirzalıoğlu’nun aldığı tektaş ile ilk kez görüntülendi.

Karadayı dizisinin yakışıklı oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal birlikteliği evlilik yolunda. Yakışıklı oyuncunun yılbaşı gecesi romantik bir teklifle sevgilisi Kobal’a “Evlen benimle Sinem” dediği ve Kobal’ın da teklifi kabul ettiği öğrenildi. Ünlü çiftin nihayet nikah masasına oturacakları açıklandı.

Defileye Podyum Kazaları Damga Vurdu!

Haberin Devamı

Fashionist’in kapanışında “Bir Yaz Gecesi Rüyası” adlı koleksiyonunu tanıtan Büyükçınar’ın defilesine podyum kazaları damga vurdu.

Podyumda yabancı bir mankenin elbise askısının inmesinin ardından bir model ise eteğinin strafora takılmasıyla düşme tehlikesi atlattı.

Çağla Şıkel ile Didem Soydan’ın baş manken olduğu defileyi izleyen Burcu Esmersoy, Tuna Aksu’yla evlilik alışverişine çıktığı haberleri üzerine “Daha önce evlendiğim için normalde evimden bir şey götürürüm. Yeni ev alışverişi yapılmaz artık” diye konuştu.

Sinem Kobalın Tektaş Yüzüğü Görüntülendi

Sinem Kobal Kimdir?

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Rize - Hemşinli olan oyuncu, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.

Haberin Devamı

Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan “Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni”nde başrolünü oynadığı Selena dizisi En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende En Sevilen Türk Kadın Oyuncu seçilmiştir.

Ünlü oyuncu daha sonra  “Küçük Sırlar” dizisinde “Su” karakterini canlandırdı. 5 Şubat 2010'da “Romantik Komedi” filminde "Didem" karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013'te ise “Romantik Komedi 2” vizyona girdi, bu filmde Kobal, aynı rolü tekrarladı.

Kobal, şimdilerde, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile yaşadığı aşk dedikoduları ve yakışıklı oyuncudan aldığı evlilik teklifi ile magazin gündeminde adından sıkça söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Sinem Kobalın Tektaş Yüzüğü Görüntülendi

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Eski model ve şimdilerde oyunculuk yapan Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974 tarihinde Ankara’da doğdu.

Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı Üçem köyünde doğan Kenan İmirzalıoğlu, 12 yaşına kadar köyde yaşadı. Soyu Akkoyunlu Uzun Hasan'a dayanan İmirzalıoğlu, orta ve lise öğrenimini Ankara’da teyzesinin yanında tamamladı. Yüksek öğrenimini ise İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nde tamamladı.

1997 yılında “Best Model of Turkey”nin elemelerine katılıp ve 4000 kişinin arasından ilk 20'ye seçilmiş, sonra da Türkiye Finalinde birinci seçilmiştir. Daha sonra birinci olduğu için “Best Model of The World”e katılmış, birinci olmuş ve ilk defa bir Türk Erkeği Best Model of The World olmuştur.

Haberin Devamı

“Deli Yürek” adlı dizide canlandırdığı “Yusuf Miroğlu” karakteriyle yıldızı parladı. “Alacakaranlık” adlı dizide Uğur Yücel ile başrol paylaşmıştır. “Yazı Tura” adlı filmde rol almış ve “Acı Hayat” dizisinde Selin Demiratar ile başrol paylaşmıştır. 2008 yılında “Kabadayı” adlı filmde Şener Şen ve Aslı Tandoğan ile başrol oynamıştır. “Son Osmanlı Yandım Ali” adlı filmde ise Cansu Dere ile başrol paylaşmıştır.

2009 yılında “Ejder Kapanı” adlı filmde Uğur Yücel ve Berrak Tüzünataç ile başrol. 2009'da başlayan “Ezel” adlı dizide Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Berrak Tüzünataç, Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer ile başrol paylaşmıştır.

2012'de Osman Sınav'ın Yönetmenliğini üstlendiği Tuğçe Kazaz ile Başrollerini paylaştığı “Uzun Hikaye” adlı Sinema Filminde oynamıştır. 2012 de başlayan “Karadayı” adlı dizide Bergüzar Korel ile başrol oynamıştır. Bu dizide "Mahir Kara" karakterini canlandırmıştır.

Haberin Devamı

İmirzalıoğlu, Ekim 2015'te İstanbul 19. Ağır Ceza Mankemesi'nin kararınca "uyuşturucu kullanmak" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı, "örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçundan beraat etti. Mahkeme, hapis cezasının bir yıldan daha az olması nedeniyle cezayı erteledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!