Sınav stresinden bir günlük kaçış

18 yaşındaki Nida Gökyüz, dershaneye gidiyor ve üniversite sınavına hazırlanıyor. Sınav stresi yüzünden kendine bakamamaktan şikayet eden Nida, bir değişiklik yapmak istediğini söyleyerek bize başvurdu.

Balyajı açık bal rengi

Nida saçına en son geçen yaz gölge yaptırmıştı. Ema’s Kuaför’den Erdoğan Nar, Nida’nın saçına üçlü renklendirme uygulanmasına karar verdi. Ema’s Tasarım Ekibinden Ünal Kuzu, kumral zeminin üzerine karamel ve tarçın kahvesi gölgeler yaptı, aralara da açık bal rengi balyaj uyguladı. Kare katlı perçemli kesimle Nida’nın yüzü hareketlendirildi.

Kot etek ve atlet

Nida’yla Akmerkez’deki Levi’s mağazasında buluştuk. Önce mağazayı dolaştık ve Levi’s Engineered Jeans 109, 671 Mary Lyne etek, beyaz bir pantalon, kırmızı beyazlı atlet, turuncu atlet ve nefti yeşil atlet seçtik. Nida kendi tarzına çok da uzak olmayan bu giysileri hiç üşenmeden denedi. Nida’ya en çok kot etek yakıştı. Kot eteğin üstüne ise turuncu ve nefti yeşil atletleri giymesine karar verdik.

Yeşil göze turuncu makyaj

Saçtan sonra sıra makyaja geldi. Makyöz Ayşim Güngör, Nida’nın problemsiz bir cildi olduğunu ve gözleri yeşil olduğu için sezonun modası olan turuncu makyajı çok iyi kaldıracağını söyledi. Turuncu far ve kirpik diplerine nefti yeşil far sürdü. Ten rengine uygun koruma faktörlü fondöten, turuncu allık ve turuncu parlatıcıyla makyajı tamamladı. Nida yeni giysilerini giydikten sonra aynada uzun uzun kendini inceledi ve ilk defa profesyonel makyaj yaptırdığı için kendini çok farklı buldu.
Yazarın Tüm Yazıları