Sinan Vardar: Galibiyeti kaçırdık

Güncelleme Tarihi:

Sinan Vardar: Galibiyeti kaçırdık
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2006 12:56

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Fenerbahçe karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. Derbide çok iyi oynadıklarını söyleyen Vardar, “Galibiyeti hak eden taraf bizdik. Selçuk Dereli, dün bütün kararlarını rakibimizin lehine verdi” dedi.

Beşiktaş'ın 2 golünü atan Sergen'e de değinen Vardar, “Sergen, Beşiktaş'ın en önemli generali. Dün de mükemmel oynadı. Gelecek sezon da bizimle olacağına ve takımı başarılara taşıyacağına inanıyorum” diye konuştu.
Gökhan Zan'ın da derbi maçın en iyilerinden olduğunu kaydeden Vardar, “Şanssız sakatlıklar geçirdi, ama toparlandı. Fatih Terim de kendisini milli takıma aldı. İnanıyorum ki uzun yıllar hem Beşiktaş'a hem de milli takıma faydalı olacak” şeklinde konuştu.

HAKEM DERELİ'YE TEPKİ

Vardar, maçın hakemi Selçuk Dereli'ye de yönetimi nedeniyle tepki gösterdi. Dereli'nin maç boyunca tüm takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandığını öne süren Vardar, “Ben hakemleri konuşan bir insan değilim ama Selçuk Dereli, dün bütün kararlarını rakibimizin lehine verdi. Penaltımız verilmedi, ceza yayı içinde ve çevresinde 3-4 faul pozisyonumuz es geçildi. Dereli maalesef maçın kaderiyle oynadı” dedi.

'KİMSE 'EVİM GÜZEL' DEMESİN'

Bazı kesimlerce sürekli Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda küfürün olmadığının söylendiğini hatırlatan, ancak dün bunun böyle olmadığını gördüklerini anlatan Vardar, bu konuda şunları söyledi:
“Kimse 'evim güzel' demesin. Sürekli küfürler edildi. Teknik heyetimize, teknik direktörümüz Tigana'ya yabancı maddeler atıldı. Bunları artık statlardan silelim. Birinde biraz fazla, birinde eksik, her yerde oluyor bunlar. Artık yöneticilerin demeçlerine dikkat etmesi gerekiyor. Bu konuyu birlikte hareket ederek çözmeliyiz. Gerginlikler yaratmadan, çözüme ulaşıp, sahalardaki şiddeti önlemeliyiz.”

'TİGANA BÜYÜK İHTİMALLE KALACAK'

Teknik direktör Jean Tigana'nın Beşiktaş için iyi bir şans olduğunu ifade eden Vardar, “Tigana büyük ihtimalle kalacak. Gençlere verdiği önem, disiplini ve bilgisiyle Beşiktaş'a yakışır bir teknik adam” dedi.
Vardar, Beşiktaş'ın istikrarı Fransız teknik adamla yakalayacağına inandığını söyledi.

Beşiktaş'ın dün yapılan Yıllık Olağan İdari ve Mali Genel Kurul toplantısına da değinen Vardar, “Kongremiz çok iyi geçti. kavgasız, gürültüsüz, seviyeli bir kongreydi. Bu kongrede kaos bekleyenler avucunu yalamış oldu” diye konuştu.
İdari ve Mali Kongre'de belinden rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'in tedavisinin sürdüğünü ve durumunun iyi olduğunu anlatan Vardar, “Başkanın kaburgasında kırık var. Çok yoruldu, tedavisi sürüyor” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!