SiNAN GÜMÜŞ’ÜN GÖZÜ YUKARILARDA

Güncelleme Tarihi:

SiNAN GÜMÜŞ’ÜN GÖZÜ YUKARILARDA
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2016 19:18

Attığı gollerle Galatasaray’da yeni sezonun iddialı ismi olan genç oyuncu, “Her Türk oyuncu milli takımda oynamak ister. Teklif gelirse tabiki çok mutlu olurum. Adımın orada konuşulması hoş” dedi.

Haberin Devamı

GALATASARAY’ın genç golcüsü Sinan Gümüş, yeni transferlere zaman gerektiğini ifade etti...

Sarı kırmızılı forma altında çok büyük başarılar yaşamak istediğini belirten golcü şöyle konuştu...

Yeni transferlere biraz daha zaman gerekir. Hemen büyük bir başarı elde edemeyebilirler. Ama zamanla güzel olacak. Bugüne kadar iyi isimler takıma katıldı. Güçlü takımız.
Pozisyonlarda daha fazla oyuncu var. Formayı kapmak için daha çok çalışmak gerekiyor. Forma almak artık öyle kolay değil. Bu sezon için tabii ki daha fazla süre almak istiyorum.
Maç maç düşünüp üstüne katmak istiyorum. En iyi dönemliremdi sakatlık yaşadım ama bu sakatlıktan güçlü çıktım. Bu sezon sakatlanmazsam daha çok zaman alıp daha iyi olmak istiyorum.
Selçuk abi ile ufak bir görüşmem vardı. O benden 15 gol bekliyor. Ben onun suzünü tutup daha fazlasını yapmak istiyorum. Kanatta rahatım ama forvette de görev yapabilirim. Manchester maçında forvet oynadım ama hoca nerede oynatırsa orada oynarım.
Her Türk oyuncu milli takımda oynamak ister. Teklif gelirse tabii ki oynamak isterim. Benim milli takıma konuşulmam çok sevindiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!