Şimşek'te iş başı

Güncelleme Tarihi:

Şimşekte iş başı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2001 00:00

Haberin Devamı

Antalyaspor'da 10 günlük tatil sona erdi

Göynük'teki Mirage Park Otel sel baskınında hasar görünce kırmızı beyazlılar, kamp çalışmalarını kendi tesislerinde yapma kararı aldı. Yabancı futbolcular ve Atilla Birlik cuma günü takıma katılacak

MESAİ BAŞLIYOR

Antalyaspor'da 10 günlük devre arası tatili sona erdi. Birinci devrenin son maçında Siirt Jetpaspor'a kendi sahasında 3-1 yenilerek tatile moralsiz çıkan kırmızı beyazlılar, moral kampı yapacakları Göynük'teki Mirage Park Otel sel baskınında hasar görünce program değişikliği yaptı. Mirage Park Otel'in yetkilileri dün, tesislerinin müşteri kabul edecek durumda olmadığını bildirince, Antalyaspor kamp çalışmalarına kendi tesislerinde başlama kararı aldı.

İLK İDMAN SABAH

Uçak bileti bulamadıkları için Teknik Direktör Metin Ünal'dan 2 gün daha izin alan Gaudino, Guintchev, Andjelkoviç, Damjanac, Musiç, Almir Senan ve Atilla, cuma günü kampa katılacak. Kırmızı beyazlı ekibin teknik patronu, ‘‘Kampa geç katılacak futbolcularımız da ülkelerinde boş durmayacak. Antalya'ya gelene kadar kendilerine verdiğim özel çalışma programını uygulayacaklar. Cuma gününden itibaren kamp çalışmalarımızı tam kadro halinde sürdüreceğiz’’ dedi.

HAZIRLIK MAÇI

Antalyaspor, devre arasındaki ilk hazırlık maçını da 8 Ocak Pazartesi günü Alman ekibi Borussia Mörchengladbach ile yapacak. Antalya Atatürk Stadı'ndaki bu karşılaşma saat 14.00'de oynanacak ve futbolseverler ücretsiz izleyecek. Geçtiğimiz ay maçbaşına anlaşma yapılan Boşnak asıllı Almir Senan'ın lisansının bu hafta içinde yetiştirilmesi için çalışmalar hızlandırıldı. Taraftarlar, Almir'i B.Mörchengladbach ile oynanacak özel maçta ilk kez izleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!