Şimşek gibi çak

Güncelleme Tarihi:

Şimşek gibi çak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalyaspor'un puan kaybına tahammülü yok

Kırmızı beyazlılar, bir haftada 3 maç oynayacağı kısa ama zor maratona bugünkü Gençlerbirliği karşılaşması ile başlıyor. Antalya Atatürk Stadı'ndaki puan mücadelesini İsmet Cengiz yönetecek.

MAÇ 14.00'DE

Antalyaspor, bugün sahasında ligin flaş takımlarından G.Birliği'ni konuk ediyor. Kırmızı beyazlı ekibin bir haftada 3 maç oynayacağı kısa maratonun ilk ayağını oluşturan Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma saat 14.00'de başlıyor. Çarşamba günü G.Saray, cumartesi günü de Siirt Jetpaspor ile yine kendi sahasında karşılaşacak olan Şimşekler, G.Birliği engelini 3 puanla geçerek kalan 2 maç için moral kazanmak amacında.

DARCİ YİNE YOK

Konuk G.Birliği 30, bir maç eksiği bulunan Antalya ise 20 puana sahip. Mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak iki ekibin puan mücadelesini İsmet Cengiz yönetecek. Antalyaspor'da hafif sakatlığı bulunan Darci dışında eksik yok. Başkent ekibinde ise cezalı Thomas ve Beyhan ile sakatlığı süren Utku, M.Ali, İsmail Doğan, Mehmet ve Tolga bugünkü maçta forma giyemiyecek. Şimşek'te galibiyet primi 800 milyon.

DESTEK ÇAĞRISI

Hazırlıklarını dün tesislerde yaptığı ter idmanı ile tamamlayan Kırmızı Şimşekler, kampa girdikleri AS Hotel'de maç saatini bekliyor. Ligdeki son 3 maçta 1 puan kazanabilen, çarşamba günü de Beşiktaş'a 2-1 yenilerek Türkiye Kupası'na veda eden Antalyaspor, G.Birliği'ni yenerek sıkıntılı döneme son vermek istiyor. Kaptan Adnan, ‘‘Bu zor maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz’’ diyerek destek istedi.

STAT:

Atatürk

HAKEM:

İsmet Cengiz

ANTALYA

Adnan

Şenol

Burhan

Nuri

Kamil

Guintchev

Gaudino

M.Gürsel

Musiç

Atilla

Selahattin

G.BiRLiĞİ

Petri

Ömer

Hakan

İ.Güldüren

Babangida

Ferdi

Mustafa

Phiri

Ünal

Kona

Ü.Karan

Bilet fiyatları

Kapalı: 5 milyon

Açık: 3 milyon

Adopen: 1 milyon

Bayanlar ücretsiz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!