ŞİMŞEK DESTANI

Adana Demirspor Süper Lig yolunda işi sıkı tutuyor.

Haberin Devamı

Adana Demirspor ligde destan yazmaya başladı. 1461 Trabzon deplasmanında alınan farklı galibiyet tam da yakıştı Mavi Şimşeklere…

Geçen sezon Süper Lig’i kıl payı kaçıran Mavi Şimşekler bu sezon işi baştan sıkı tutuyor. Başta Başkan Sedat Sözlü ve ekibi and içmiş ve ‘Bu takımı Süper Lig’e çıkaracağız’ demişse yapacaklar gibi görünüyor.

Trabzon karşısında o kadar akıllı, istekli ve organize bir oyun sergiledi ki Demirsporlular izleyenleri futbola doyurdu. Elbette ki küçük hatalar, küçük dalgınlıklar oldu ancak her defasında da ‘TAKIM RUHU’ öne çıktı ve farklı galibiyete imza atıldı.

POTE ÇOK GOL ATAR

Adana Demirspor şimdi ligin zirvesinde ‘DEMİR’ gibi oturuyor.. 4 maçta 10 puan da az değil. İyi de gol atıyor. Kalede Oğuz yılların deneyimli eldiveni her hareketi ve maça konsantresi ile takımın emniyet sübabı.. Forvette Pote tam bir gol silahı. Bu sezon çok gol atar ve gol krallığını kovalar. Yanında Burak, orta sahada Attamah, Hüseyin Kala bu sezon bir başka istekli ve faydalı. Takım için canla başla mücadele ediyor ve tüm takım alkışı fazlasıyla hakkediyor. Aman gevşemeyin ve ligde sizin gibi güçlü ekiplerin de olduğunu unutmayın.

ÖZKÖYLÜ İYİ YOLDA

Haberin Devamı

Şu çok iyi görülüyor. Teknik Direktör Osman Özköylü iyi antre ediyor ve takım oyunu oynatıyor. Bireysel başarılar da eklenince umutlar daha da artıyor. Burada bir parantez açarak 1461 karşısında oyuna sonradan giren Anıl’dan bahsetmeden geçemeyeceğim. Anıl, kendine iyi bak aman sakatlanma, ceza da alma. Çünkü sen bu takımın önemli bir dişlisisin. Sen bu takıma katkı koymak için lazımsın bunu unutma…

Umarız ki bu liderlik sezon sonunda da olur ve 22 yıl sonra Süper Lig hasreti sona erer, Adana bayram yapar…

Yazarın Tüm Yazıları