"Şimdiden şampiyonluğumuz hayırlı olsun"

Güncelleme Tarihi:

Şimdiden şampiyonluğumuz hayırlı olsun
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2010 15:23

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın CEV INDESIT Şampiyonlar Ligi'nde Final Four'a kalması sebebiyle, bugün Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenlendi.

Basın toplantısına kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın yanı sıra antrenör Jan De Brandt ve sporcu Çiğdem Can Rasna da katıldı.

İlk olarak sözü alan Başkan Aziz Yıldırım şunları söyledi:

"Fenerbahçe tarihinin önemli günlerinden birini yaşamak üzere yola çıkıyoruz. İlk günden beri amatör şubelere önem verdik ve yönetim anlayışımızda hep bu var. Her zaman sponlarlarımıza da önem vermeye, onları ön sırada tutmaya çalıştık.

Sayın Mehmet Ali Aydınlar için özel olarak şunları söyleyebilirim. Kendileri Acıbadem grubu olarak her zaman işin içinde oldu. Maddi anlamda olsun, diğer anlamlarda olsun hep katkıda bulundu. Taşın altına ellerini soktular. Huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyoruz.

Herkesin katkısı var, yöneticisi, idarecisi, malzemecisi, menajeri, sporcusu, kısacası herkese teşekkür ediyoruz.

Bu başarı diğer branşlarımızda da kendisini gösterecektir. Avrupa'da kupayı kaldırmak üzere yola çıktık. Tüm branşlar için ransfer çalışmaları yapıyoruz. Temenimiz kalıcı başarılar elde etmek ve kupalar kazanmak.

İnşallah Cannes'da şampiyon olarak döneriz. Şimdiden şampiyonluğumuz hayırlı olsun demek istiyorum.

Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ise şöyle konuştu:

"Başkanımızın övgü dolu sözleri için kendisine hepinizin huzurunda teşekkür ederim. Sadece sponsorluk için değil, başka anlamlarda da katkı yapmamıza olanak sağladığı için de şükranlarımızı sunarım.

Şampiyonlar ligi'ndeki tek namağlup takım Fenerbahçe Acıbadem.. Elemelerde 10'de 10 yaparak final four'a gidiyor. Lig'de 22 maçı da kazanmış. Kupa maçlarını kazanmış.

37 maçın 37'sini de kazanarak aslında bir rekor kırmış durumda.

Arkadaşlarımıza güveniyorum. Bu maçlar iki sonuçlu maç. Futbol gibi 3 neticeli değil. Ben kazanmak için elimizden geleni yapacaklarına yürekten inanıyorum. Amaç kulübümüzü ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Başarılar diliyorum.

Takım kaptanı Çiğdem Can Rasna da, "Takımımımız Final Four'da temsil etme hakkı kazandık. Sayın Başkan Aziz Yıldırım'a futbolla eşit mesafede durduğu için teşekkürederim.. Sayın Mehmet Ali Aydınlar'a a da desteklerinden ötürü teşekkür ederim.

Biz oraya kupayı alıp ülkemizi gururlandırmak için gideceğiz. Kupayı alıp döneceğimizie dair söz veriyoruz.

Orada da taraftarlarımızın bizi destekleyeceğinden eminiz. Cannes'a gelmeyenlerin dualarını hissedeceğiz.

Takımımızda bu kupayı kaldırmış hiç kimse yok. Bütün takımın bunu çok istediğini biliyorum. Bazen sadece çok istemek yetmez. Büyük bir heyecan olacak, bunu da kaldırabilecek güçteyiz" diye konuştu.

Antrenör Jan De Brandt da, "Şampiyonlar Ligi Avrupa'daki en zor ve en büyük kupadır. Tüm takımların ilk hedefi hedefi final our'a katılmaktır. Umarım gelecekte evsahipliği de var Fenerbahçe. Biz final four'a daha zor bir yoldan gittik ve tüm rakiplerimizi eleyerek finallere kaldık. Herkesin amacı en iyi neticeyi almak ve sonuçta kupayı almak tabii ki . Sezon başından beri bir çok engeli aştık. İlk maçımız evsahibi Cannes'e karşı o yüzden zor maç olacak. Seyirci avantajı da onlarda olacak. Ancak duyduğum kadarıyla yaklaşık 700 kadar taraftarımız bizimle olacakmış.

100 FB taraftarının 5000 Cannes taraftarınhdan daha etkili olacaktır. O yüzden evimizde gibi hissedeceğimizden eminim…Her maçta sizi destekliyorlar ve biz de inanıyoruz. Takımımıza güveniyorum. Herkesin hedefi , rüyası Türkiye'ye kupa ile dönmek" diye konuştu.

Diğer sporculardan Eda Erdem, "Umarım aynı desteği orada da alırız" derken, Seda Tokatlıoğlu da, "Kupayı Türkiye'ye getirmeye gidiyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!