Şimdi hasat zamanı

Güncelleme Tarihi:

Şimdi hasat zamanı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Terim, ektikleri tohumların ürününü bu ay kaldıracaklarını söyledi

Ne kupa, ne lig, ne de UEFA Kupası finalinin telafisi yok. Hata yapmamalıyız.

Arsenal maçına ideal tertiple çıkmak istiyorum. En ufak riske girmeyeceğim.

Sergen'i beğendiğim için aldım, bana faydalı oluyor. Kalırsa kazanç olur.

Meyvesini yiyeceğiz

Yağmur demedi, çamur demedi, kar demediler. Ülke içinde ve dışında yeşil sahalara tohumlar attılar, kramponlarını eskittiler. Bahar geldi, şimdi biçme zamanı. G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim takımını böyle tanımlarken, ‘‘Şimdi hasat zamanı. 60'a yakın maç oynadık. Bu ay ektiğimiz tohumlar meyve vermeye başladı. Şimdi meyveleri yemek bizim hakkımız’’dedi.

Hataya yer yok

Geriye dönüşü olmayan maçların başladığını da hatırlatan Terim şunları söyledi: ‘‘Artık bundan sonra hata yapmadan yola devam etmek zorundayız. Çünkü ne Türkiye Kupası, ne lig ve ne de Arsenal maçlarının telafisi yok. Oyuncularım birer insan. Onların da bazı hakları var. Bahar yorgunluğu içinde olabiliyorlar. Bu nedenle özel idman programları hazırladık.’’

İnce hesaplar

Terim bazı futbolcuların sezon boyunca büyük yük taşıdıklarını hatırlattı ve ekledi: ‘‘Arsenal maçına kadar herşeyi iyi hesaplamamız gerekir. Arsenal maçına ideal bir tertiple çıkmak istiyorum. O zamana kadar en küçük risk taşıyan futbolcuma forma vermem, dinlendiririm. Kopenhag'daki finalde sıhhatli olmak gerek.’’

Sergen'İn futbolu bellİ

Bu arada Sergen'e de değinen Terim, ‘‘Bu futbolcuyu beğendiğim için aldım. Bana faydalı oluyor. Şurada ligde üç maçı kaldı. O zamana kadar da daha iyi olacak. Zaten futbolu belli. Yönetim Kurulu kendisiyle oturup konuşacak, şimdiden sözleşme imzalarsa Galatasaray için kazanç olur’’ diye konuştu.

Emre yok, Suat belki

GALATASARAY'ın yarın oynayacağı Türkiye Kupası finalinde sakatlığı süren Emre forma giyemeyecek, Suat'ın durumu ise bugün kesinlik kazanacak. Dün düz koşu yapan Emre, ağrıları devam ettiği için çalışmayı yarım bıraktı. Fatih Terim bu futbolcuyu riske etmemek için kadroda yer vermeyecek. Suat ise çalışmaya katılmadı. Bu arada Terim'in Taffarel'in kart cezalısı olması yüzünden, yarınki maçta kalede Kerem'e şans vermesi bekleniyor. Sarı kırmızılılar 1.5 saat süren idmanda tek pas çalışması ve çiftkale maç yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!