Şimdi de Galaxy S7 mini geliyor

Güncelleme Tarihi:

Şimdi de Galaxy S7 mini geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 08:33

Samsung, S6'da pas geçtiği "mini ailesini" Galaxy S7 mini ile hayata döndürüyor.

Haberin Devamı

Samsung'un bir dargın bir barışık göründüğü Galaxy S mini serisi, sonunda Galaxy S7 mini ile bir kez daha hayat bulacak gibi görünüyor. Daha önce Galaxy S III mini, 4 mini ve 5 mini modelleri çıkmış, fakat seri Galaxy S6'yı pas geçmişti. Gelen raporlara göre Samsung, Galaxy S7 mini'yi tüketicilere sunmaya hazırlanıyor.

Samsung'un bu hamlesinin nedeni, muhtemelen Apple'ın gelecek olan "mini" telefonu iPhone SE. Ancak sebep ne olursa olsun, böylesi bir hamle en çok tüketicilere yarayacak. Apple'ın 21 Mart'ta tanıtmayı planladığı iPhone SE'nin önünü kesmek isteyen Samsung'un Galayx S7 mini'yi ise ne zaman tanıtacağı şimdilik bilinmiyor.

4.6 inç boyutunda ekranın ve 720 x 1.280 piksel çözünürlüğün sunulması beklenen Galaxy S7 mini'nin Snapdragon 820 veya Exynos 8890 işlemciyitaşıması bekleniyor. Böylece S7 ve S7 edge ile aynı işlemciye sahip olacak olan S7 mini, 3 GB RAM, 12 MP arka kamera ve 9.9 mm kalınlık gibi detayların da sahibi. Kısacası beklenen Galaxy S7 mini, Galaxy S7'nin ekranı ve çözünürlüğü kırpılmış küçük bir kopyası olabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!