Şimdi de elmacık kemiği kırıldı

Güncelleme Tarihi:

Şimdi de elmacık kemiği kırıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2010 14:52

ALMANYA1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt´ta oynayan ve uzun süreden bu yana sakat olan Avusturya Milli Takımı'nın Türk kökenli futbolcusu Ümit Korkmaz, yeni bir şanssızlık daha yaşadı.

Haberin Devamı

Takımının Commerzbank Arena'da FC Köln'e 1-0 yenildiği karşılaşmada 62. dakikada Köhler'in yerine oyuna giren Ümit, ikili mücadeye girdiği Kölnlü rakibi Tosic'ten yüzüne aldığı yumruk darbesi aldı. Maça tedavisinin ardından devam eden Ümit Korkmaz'ın daha sonra yüzünün şismesiyle yüzündeki yanak elmacık kemiğin iki yerinden kırıldığı anlaşıldı. Geçtimiz Aralık ayında sık sık sakatlanması nedeniyle Avusturya'da yılın şanssızı ödülüne laik görülen Ümit Korkmaz'ın yeniden sakatlanması üzdü. Eintracht Frankfurt doktoru Dr. Matthias Feld tarafından Frankfurt Goethe Üniversitesi Kliniği'nde Pazartesi günü ameliyat edilecek olan Ümit'ın sahalara en erken 6 hafta sonra dönebileceği açıklandı.

2008 Avrupa şampionasında Avusturya A milli takımında gösterdiği başarılı performansı nedeniyle Rapid Wiyana'dan Frankfurt'a transfer olan Ümit sakatlıklar nedeniyle sadece 24 maçta forma giyebildi. Frankfurt'a transfer olan Ümit'in, önce sezon hazırlığı sırasında ayağı kırılmıştı. Bu sakatlıktan sonra ligin 8. haftasında forma şansı bulan Ümit, aynı yılın kasım ayında aynı ayağından yeniden sakatlanmıştı. El parmağı da kırılan Ümit bu sezon da da ayak parmak kemiği kırıldığı için forma giyememişti. Eintracht Frankfurt'un Teknik Direktörü Michael Skibbe Ümit'in takıma erken katılabilmesi için umutlu bekleyişini sürdüreceğini belirtti

Haberin Devamı

Şanssızlığı bir türlü üzerinden atamadığını belirten 24 yaşındaki Ümit, "Ameliyat sonrası tekrar sahalara dönmek istiyorum. Futbol oynamayı çok seviyorum'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!