Şimdi de Arzuman

Güncelleme Tarihi:

Şimdi de Arzuman
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Fener’e çalıştı

Johnson'un Nuri'ye yaptığı faulde penaltıyı vermedi

Fenerbahçe'yi bu sezon iki maçta da Antalyaspor'un elinden hakemler kurtardı. Antalya'da İbrahim Aksoy, Kadıköy'de ise İsmet Arzuman, F.Bahçe'nin sahadan galip ayrılmasını sağladı.

Fener hep hakemle

Deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Antalyaspor'da, maçın hakemi İsmet Arzuman'a büyük tepki var. Karşılaşmanın ikinci yarısında hava topuna yükselen Nuri'ye, Johnson'ın arkadan gelerek çok sert şekilde müdahele yaptığı pozisyonda Antalya'nın penaltısını vermeyen Arzuman, tam aksine Fenerbahçe lehine faul çalarak maçın kaderini değiştirdi. Antalyaspor Genel Menajeri Erdal Akpınar, ‘‘O pozisyonda penaltıdan ve puandan vazgeçtik. Nuri çok büyük bir sakatlık geçirmediği için şükrettik’’ dedi.

Aksoy ve Arzuman

F.Bahçe'yi bu sezon iki maçta da Antalya'nın elinden hakemlerin kurtarması dikkat çekti. İlk yarı Antalya'daki maçı yöneten İbrahim Aksoy, skor 2-2 iken Fazlı'nın attığı nizami golü iptal etmiş, 90. dakikada verdiği gülünç penaltı kararı ile Fenerbahçe'nin sahadan 3-2 galip ayrılmasını sağlamıştı. Şimşekler, F.Bahçe ile Kadıköy'de oynadıkları rövanşta da hakem kurbanı oldu. Bu kez sahneye çıkan isim İsmet Arzuman oldu ve vermediği penaltı ile F.Bahçe'nin sahadan 1-0 galip ayrılmasını sağladı.

Farklı kazanırdık

Bundan sonra gösterecekleri tepkilerin hiç bir şeyi değiştirmeyeceğini öne süren Genel Menajer Erdal Akpınar, şöyle konuştu: ‘‘Johnson'ın,ceza sahası içinde yaptığı o sert faulde Nuri çok büyük bir sakatlık geçirebilirdi. Hakem İsmet Arzuman pozisyona çok yakın olmasına rağmen, şaşırtıcı bir kararla bizim aleyhimize faul çaldı. Ancak biz de çok sayıda gol fırsatını değerlendiremedik. F.Bahçe'nin gücünün tükendiği dakikalarda bu pozisyonlardan birini gol yapmış olsak farklı kazanabilirdik.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!