Simay Tokatlı kimdir? İşte Benim Stilim gala gecesine damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

Simay Tokatlı kimdir İşte Benim Stilim gala gecesine damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2016 12:08

Simay Tokatlı, İşte Benim Stilim'in en çok konuşulan isimlerinden olmaya devam ediyor. Daha önce Fenomen yarışmasına katılan genç yarışmacı, moda programının gala gecesine de iddialı kostümüyle damga vurdu. Güzelliği ve iddialı açıklamalarıyla diğer yarışmacılar arasında direk göze çarpan Simay Tokatlı, tüm jüri üyelerinden övgüleri topladı. Peki, Simay Tokatlı kimdir?

Haberin Devamı

Simay Tokatlı, son zamanların en çok duyulan isimlerinden biri oldu. İlk kez fenomen yarışmasıyla ekranlarda boy gösteren Simay Tokatlı, İşte Benim Stilim’in de dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başardı. Daha ilk haftadan tüm dikkatleri üzerine çeken genç yarışmacının özel hayatı da merak konusu oldu. Peki, İşte Benim Stilim yarışmasıyla birlikte ünü artan Simay Tokatlı kimdir?

Simay Tokatlı, yarışma programlarıyla adını sık sık duyduğumuz isimlerden biri oldu. Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurken Erez’in yanı sıra Kerimcan Durmaz’ın jüri koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim podyumunda boy göstermeye başlayan Simay Tokatlı, yarışmadaki performansının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yarışmanın ilk haftasından iddiasını ortaya koyan genç yarışmacının daha önce başka bir programa katıldığının öğrenilmesiyle birlikte “Simay Tokatlı kimdir?” soruları daha da arttı. İşte Benim Stilim’den önce katıldığı Fenomen yarışmasında da fazlasıyla iddialı olan Simay Tokatlı’nın yaşı, boyu, okuduğu okul gibi bilgileri sizler için özetledik.

Haberin Devamı

SİMAY TOKATLI KİMDİR?

Güzelliği ve kararlı duruşuyla adından söz ettiren Simay Tokatlı,1993 doğumludur. Ankara'da ailesiyle birlikte yaşayan genç yarışmacı üniversite eğitimini İzmir’de görüyor. 1.74 cm ve 50 kg olan Simay Tokatlı, gezmeyi ve eğlenmeyi çok sevdiğini ayrıca arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok hoşlandığını ifade ediyor. Daha önce Fenomen yarışmacıları arasında yer alan ve aynı iddialı tavırları bu yarışmada da sergileyen Simay Tokatlı, yaptığı bir açıklamada en büyük hayalinin ‘moda ikonu’ olmak şeklinde özetledi ve bu amaçla İzmir Ekonomi Üniversitesinde Moda Tasarımı eğitimi gördüğünü dile getirdi.

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI

Çağla Şen , Dilara Taşkın , Dilara Kayalı , Melek Özçağan, Yağmur Gürgen , Aleyna Eroğlu , Niran Yalaz , Nazlı Ersoy , Aylin - Selin Ençok ve Simay Tokatlı .

 

 

BAKMADAN GEÇME!