Silifke'ye muhteşem mesire alanı

Güncelleme Tarihi:

Silifkeye muhteşem mesire alanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2017 11:12

Silifke'ye muhteşem mesire alanı

Haberin Devamı

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde belediyece 11 bin metrekare alan üzerine yaptırılan mesire alanı törende hizmete açıldı.
Sayağzı Mesire Alanı'nın açılışına Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Başkan Yardımcıları Ömer Savar ve Mehmet Kafes, CHP Milletvekilleri Fikri Sağlar ve Serdal Kuyucuoğlu, İlçe Başkanı Bünyamin Uçar ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Başkan Turgut, göreve geldikleri ilk günde bugüne tüm çalışma arkadaşlarıyla birlikte bir ekip ruhu ile Silifke'ye değer katmak için çalıştıklarını belirterek, "Toplam 11 bin metrekarelik bir alanda sürdürülen çalışmaların tamamlanmasıyla, vazgeçilmez bir sosyal yaşam merkezi haline gelen mesire alanımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnsana hizmeti hizmete çıkış yolculuğumuzdaki ana prensiplerimizden biri olarak kabul ettik. Şehrimizin bu gününe hizmet ederek geleceğe yatırım yapacağız dedik ve bu şuurla çalışmalarımızı yaptık. 3 yılda birbirinden önemli çalışmalara imza attık ve yatırımları hayata geçirdik" dedi.
2017 ve 2018 yılları içerisinde Silifke'yi yeni yatırım ve projelerin beklediğini ifade eden Başkan Turgut, "Kentimize daha fazla yatırım ve hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. 4'ncü köprü, mesire alanları, yüzme havuzları, kale eteği seyir terası, anaokulları, Gazi ve Taşucu Mahallesi kapalı pazar yerleri, hayvan pazarı, Mara Yaylası düzenleme, Cemevi projesi, kapalı otopark ve muhtar evleri gibi birçok projeyi bu yıl ve önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayarak hayata geçiriyoruz" diye konuştu.
Açılış konuşmalarının ardından mesire alanının açılış kurdelesi kesilerek, etkinlikler rock müziğin sevilen gruplarından Model'in solisti Fatma Turgut konser verdi.

Mehmet OKUR / SİLİFKE(Mersin), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!