Silifke'de yağış ve dolu çiftçiyi vurdu

Güncelleme Tarihi:

Silifkede yağış ve dolu çiftçiyi vurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2018 15:25

Silifke'de yağış ve dolu çiftçiyi vurdu

Haberin Devamı

Erol OKUR/SİLİFKE(Mersin), (DHA) – MERSİN’in Silifke ilçesinde yaşanan şiddetli yağmur ve dolu yağışı nedeni ile bağ ve yerleşim yerleri zarar gördü
İlçeye bağlı Çatak Mahallesi'nde etkili olan şiddetli yağmur ve dolu yağışı nedeniyle, bağ ve yerleşim yerleri zarar gördü. Dolu ve yağmur nedeni ile 6 evin zemin katını su basarken, tarım arazileri zarar gördü. Tıkanan menfezler nedeni ile oluşan sel de bir otomobilde sürüklenerek kullanılmaz hale geldi.
Yaşananların ardından açıklama yapan Kaymakam Şevket Cinbir, Silifke Kaymakamlığı koordinesinde zarar tespit çalışmalarının devam ettiğini belirterek, şunları söyledi: "Kaymakamlığımızın koordinesinde DSİ, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve belediyeler Çatak Mahallesi'nde gerekli tespit ve çalışmalar yapmaktadır. Mahalle içi yolların temizlenmesi, kapanan menfezlerin açılması sağlanacak. Evlerde ve ekili alanlardaki zararların tespitini takiben vatandaşlarımıza gerekli yardımlar da yapılacaktır."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!