Silifke mesire alanı dolup taşıyor

Güncelleme Tarihi:

Silifke mesire alanı dolup taşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 13:11

Silifke mesire alanı dolup taşıyor

Haberin Devamı

SİLİFKE(Mersin), (DHA) -  MERSİN’in Silifke İlçesi’nde yaşlısından, gencine herkesin ailesiyle eğlendiği ve dinlendiği mesire alanı, hafta sonlarında dolup taşıyor.
Silifke Belediyesi tarafından halkın hizmetine sunulan mesire alanı, vatandaşların ve çocukların büyük ilgisini görüyor. Mesire alanına piknik yapmaya gelen vatandaşlar, böyle bir hizmeti ilçeye kazandıran Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a teşekkür etti.
Ulu Önder Atatürk’ün başkent Ankara’yı 1920’lerde çağdaş bakış açısıyla yapılandırdığından örnek veren Başkan Turgut, "Atatürk, geçmişteki zorlu yıllarda bile çağdaş bakış açısıyla parkıyla, ormanıyla, ağaçlandırmasıyla eksiksiz bir başkent Ankara’yı kurgulamış. Biz de bu çağdaş bakış açısını örnek alarak Silifke’de hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bir kentte yeşil alanlar ne kadar arttırılırsa o kadar çağdaş bir kent olunur" dedi.

Hedeflerinin ilçenin yeşil alan miktarlarını her geçen gün çoğaltmak ve yeni alanlar yapmak olduğunu ifade eden Turgut, "Birçok merkez ile kırsal mahallelerimizde parklar, sosyal yaşam alanları ve yeşil alanlar yaptık. İmkanlarımız ölçüsünde her mahallemize bu hizmetlerden kazandırmaya devam edeceğiz. Kentimize rahat nefes aldıracak yeni sosyal yaşam alanları yaparak halkımızı bu güzelliklerden istifade ettirmeyi sürdüreceğiz. İlçemizin her bir köşesinin ayrı ayrı güzellikleri mevcut. Bu güzellikleri bu mekânları yeni projeler ve hizmetlerle taçlandırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!