Silifke Barosuna 'Çocuk Kumbarası'

Güncelleme Tarihi:

Silifke Barosuna Çocuk Kumbarası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 11:00

Silifke Barosuna 'Çocuk Kumbarası'

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Barosu tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Silifke Barosu’na 'Çocuk Kumbarası' konuldu. Kumbarada toplanan kıyafet, kitap ve oyuncaklar ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.
Duyarlı vatandaş ve avukatların desteği ile dolacak olan kumbara, yardıma muhtaç çocukları sevindirecek. Toplanan ürünlerin belirlenen çocuklara hediye edileceğini ifade eden Baro Başkanı Ali Er, ''Bu kumbara, kıyafet ihtiyacı olan, oyuncaktan mahrum olan ve kitap okuyamayan ihtiyaç sahibi çocuklara yararlı olacak. Kitaplar raflarda tozlanmak yerine kumbaramıza atılırsa, çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmış oluruz. Ayrıca, çocuklarınıza almış olduğunuz ancak çocukların yaşının ilerlemesi nedeniyle kullanılmayan oyuncaklar kumbaramıza atılırsa, ihtiyaç sahibi çocukları oyuncak mahrumiyetinden kurtarmış olursunuz'' diye konuştu.  
Baro Silifke Temsilcisi Gürkan Dölek ise, ''Baromuza koymuş olduğumuz kumbaraya tüm Silifkeli vatandaşlarımızdan ve meslektaşlarımızdan destek bekliyoruz. Hiçbir çocuk istediği kıyafetten, kitaptan ve oyuncaktan mahrum kalmamalı. Çocuk sevindirmek, dünyanın en güzel mutluluğudur. Bu mutluluğu Silifke halkımızla ve meslektaşlarımızla birlikte yaşayalım'' dedi.


FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!