Şile’de hafriyat kamyonları çarpıştı: 1 kişi öldü

Güncelleme Tarihi:

Şile’de hafriyat kamyonları çarpıştı: 1 kişi öldü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2016 17:18

Şile yolu Ümraniye istikametine seyir halindeki kum yüklü hafriyat kamyonu, kantara girmek için emniyet şeridinde duraklayan başka bir hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Kazada kamyonun içerisinde sıkışan sürücü feci şekilde can verdi.

Haberin Devamı

Olay, Çekmeköy Şile yolu Ümraniye istikameti Ömerli mevkiinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 34 SLS 33 plakalı kum yüklü hafriyat kamyonu, kantara girmek emniyet şeridinde için duraklayan Şerif Ahmet Uçar yönetimindeki 43 AU 428 plakalı kamyona henüz bilinmeyen bir nedenle arkadan çarptı.

Şile’de hafriyat kamyonları çarpıştı: 1 kişi öldü

Çarpmanın etkisiyle kamyonun kupası adeta hurdaya döndü. Henüz ismi öğrenilemeyen sürücü kamyonun kupasında sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar polis, itfaiye ve 112 sağlık ekiplerine haber verdiler.

SÜRÜCÜ ARAÇTA SIKIŞARAK CAN VERDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kamyonun içerisinde sıkışan sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Daha sonra gelen itfaiye ekipleri sürücünün cesedi sıkıştığı yerden yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın ardından çıkartıldı. Ceset, polis ve savcı incelemesinin ardından ambulans ile Ümraniye Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Diğer kamyonun sürücüsü Şerif Ahmet Uçar ise ifade vermek için karakola götürüldü.

Haberin Devamı

Şile’de hafriyat kamyonları çarpıştı: 1 kişi öldü

ŞİLE YOLU 1,5 SAAT TRAFİĞE KAPALI KALDI

Kaza nedeniyle Şile yolu Ümraniye istikameti trafiğe kapatıldı. Yaklaşık 1,5 saat saat süren çalışmaların ardından yol trafiğe tekrar açıldı. Görgü tanıkları öndeki kamyonun yolun ilerisinde bulunan kantara girmek için emniyet şeridinde durakladığını söyledi. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!