Silah kaçakçılarına üç koldan operasyon

Güncelleme Tarihi:

Silah kaçakçılarına üç koldan operasyon
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2010 00:00

Samsun, Ankara ve Kırıkkale’de eş zamanlı silah kaçakçılığı operasyonu düzenlendi. 26 ayrı adrese yapılan baskınlarda 29 kişi gözaltına alındı. 16 tabanca, 10 av tüfeği, 2 pompalı tüfek ile 1’i uzi görünümlü 7 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Haberin Devamı

SAMSUN, Ankara ve Kırıkkale’de silah kaçakçılığı yapanlara yönelik olarak düzenlenen eş zamanlı operasyonda 29 kişinin gözaltına alındı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, bazı kişileri, Samsun ve ilçelerinde örgütlü bir şekilde kaçak yollardan temin ettikleri tabanca ve bu tabancalara ait mühimmatları sattıkları yönünde elde edilen bilgiler doğrultusunda teknik takibe aldıkları belirtildi.
Çok sayıda yedek parça
Yapılan fiziki takip ve soruşturma sonucu Samsun il Merkezi, Çarşamba, Ladik, Salıpazarı, Tekkeköy, Terme ve Ayvacık ilçeleri ile Ankara ve Kırıkkale illerinde 26 ayrı adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, 29 kişinin 16 adet ruhsatsız tabanca, bin 290 adet tabanca fişeği, 10 adet ruhsatsız av tüfeği ile 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 1’i uzi görünümlü toplam 7 adet kuru sıkı tabanca ile silah tamir ve tadilatında kullanılan çok sayıda yedek silah parçalarıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!