Cengiz Abazoğlu defilesine Sıla damgası!

Güncelleme Tarihi:

Cengiz Abazoğlu defilesine Sıla damgası
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 22:50

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu'nun defilesine Sıla sürprizi damga vurdu. Zorlu Center'da düzenlenen defilede podyuma çıkan Sıla, sahnede şarkı söyledi. Sıla muhteşem performansı ve podyumdaki duruşu ile adeta mankenlere taş çıkardı. İşte detaylar.

Haberin Devamı

Ünlü modacı Cengiz Abazoğlu'nun hazırladığı 2016 İlkbahar-Yaz ‘White Line’ koleksiyonu, önceki gün Zorlu Center'da moda severler ile buluştu. Bir çok ünlü ismin katıldığı defilede şarkıcı Sıla, gösterdiği performansı ile damga vurdu.

Defileye ünlüler akın etti!

Önceki gün Zorlu Center'daki Raffles Hotel'de adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık'ın ev sahipliğinde gerçekleşen defileye Demet Sabancı, Yasemin Özilhan, Sinem Öztürk, Deniz Akkaya, Ebru Şallı, Siren Ertan, Işıl Reçber, Berrin Zorlu, Nazlı Goldenberg, Sitare Akdilek, Burak Kut ve Hidayet Türkoğlu gibi ünlü isimler katıldı.

Tülin Şahin, Özge Ulusoy ve Çağla Şıkel gibi ünlü mankenlerin podyuma çıktığı defilede toplam 147 parça Cengiz Abazoğlu imzasını taşıyan kıyafet sergilendi.

Haberin Devamı

Cengiz Abazoğlu defilesine Sıla damgası

Şarkıcı Sıla mankenlere taş çıkarttı!

Ünlü modacının ilkbahar/yaz 'White Line' isimli koleksiyonu için düzenlenen defilede Sıla sürprizi damga vurdu. Farklı saç stili, parlak gümüş rengi tulumu ve fit vücudu ile defileye çıkan mankenlere adeta taş çıkartan Sıla, podyumda şarkı söyledi.

Gecenin sonunda şarkı söyleyen ünlü şarkıcı yaptığı açıklamada ilk kez bir podyumda şarkı söylediğini belirtirken "Cengiz, çok güvendiğim bir arkadaşım. 'Acaba podyumda heyecan yapar mıyım?' diye düşündüm ama sonra heyecanımı yendim" açıklamasında bulundu.

Ayrıca “Türkiye’nin en güzel kadınlarıyla podyuma çıktım. Defilenin sürpriz yumurtası ben oldum” ifadesini sözlerine ekledi.

Defileyi izlemeye gelenlerden Ebru Şallı, Cengiz Abazoğlu imzalı bir elbise ile karşımıza çıktı. "Elbiseyi güzel taşıdığımı düşünüyorum" dedi.

Güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Sinem Öztürk ise yaptığı açıklamada "Sarıyı beceremedim; eski saç rengime döndüm. Bir daha öyle maceralara atılmayacağım" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!