Şikeye bulaşan futbolcuların adı açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Şikeye bulaşan futbolcuların adı açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2014 19:31

İngiltere'deki şike soruşturmasında bu hafta tutuklanan League One ekiplerinden Preston Northy End'de oynayan 6 futbolcunun isimleri açıklandı.

Haberin Devamı

BBC'nin verdiği habere göre kulüp kaptanı John Welsh, Bailey Wright, David Buchanan, Ben Davies ve Graham Cummins perşembe günü tutuklandılar. Şike suçunu kabul etmeyen futbolcular kefaletle serbest bırakıldilar. Barnsley'in ortasaha oyuncusu Stephen Dawson da tutuklandı ve kefaletle serbest bırakıldı. Şike soruşturması bu sezon ve geçen sezondaki maçları kapsıyor.

Preston North End sözcüsü konuşla ilgili yaptığı açıklamada, "Futbolcularımızın isimlerinin tutuklananlar arasında olduğunun halka duyurulması bizi hayal kırıklığına uğrattı. İsmi geçen futbolcular, birşey olmamış gibi maçlara çıkmaya devam edecekler. Koşullar değişmedikçe teknik direktör onları seçebilecek" dedi. Barnsley Kulübü de bir bildiri yayınlayarak, futbol maçlarında rüşvet ve kara para suçlamalarıyla tutaklanan futbolculardan haberdar olduklarını bildirdi. Preston'lu üç futbolcunun pazar günkü maçlarında oynayacaklarına dikkat çekildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!