Şikeci değilim

Güncelleme Tarihi:

Şikeci değilim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2006 00:00

Trabzonspor’un eleştirilen stoperi, "Kayserili’yim diye maçta şike yaptığım bile söyleniyor. Ben şikeci değilim. Bana bu yaftanın yapıştırıldığı bir yerde daha fazla duramam" dedi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’da Fatih ve Gökdeniz olayının moral bozukluğu atlatılmaya çalışılırken şimdi de Erdinç krizi patlak verdi. 4-2 kaybedilen Kayserispor maçının baş sorumlusu olarak gösterilen Erdinç Yavuz, "Kayserili’yim diye maçta şike yaptığım bile söyleniyor. Ben şikeci değilim, maç satmam. Bana bu yaftanın yapıştırıldığı bir yerde daha fazla duramam" derken, bu sözler bardağı taşıran son damla oldu.

Erdinç’in dikkatini çeken yönetim, ayrıca kulübün resmi internet sitesinde bir açıklama yayınlamasını istedi. Erdinç ise bu tür bir açıklama yapmayacağını söyleyerek öneriyi geri çevirdi.

Hoca göndermiyor

Bordo mavili yönetime başvururak kendisine talip olan kulüpler olduğunu, anlaşacağı bir kulüpe gitmek istediği söyleyen Erdinç’e ilk veto teknik direktör Vahid Halilhodziç’ten geldi.

Erdinç’i savunmadaki yenileme çalışmaları nedeniyle şu anda transferine karşı çıkan Boşnak hoca, yönetime, "Yeni isimlerin uyum sorunu olabilir. Bu nedenle şu anda defansta sayısal eksiklik yaşanmasını istemiyorum. Erdinç’i diğerleri uyum sorununu halledene kadar elimde tutmak istiyorum. Sezon sonu gidebilir" raporunu verdi. 1 Şubat’ta Erdinç’in ağzından internet sitesinde bir açıklama yayınlandı. Açıklamanın internet sitesine girmesinden sonra Erdinç’in kendisini arayan gazetecilere, "Ben böyle bir açıklama yapmadım" sözleri dikkati çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!