Şike G.Saray için gelenek

Güncelleme Tarihi:

Şike G.Saray için gelenek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2012 00:00

Şike davasında savunmasını yapmaya dün başlayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ''Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz. Kendimi ve kulübümü savunacağım. Bu soruşturmanın Fenerbahçe Spor Kulübü ile Aziz Yıldırım'a yapılmış bir operasyon olduğu gün gibi aşikardır'' dedi. “Ankaragücü’nü 8-0 yenenler adalet bekçisi oldu” ifadesini kullanan Başkan Yıldırım, “Galatasaray için bir gelenek olmuş, ama biz burada transfer şikesiyle suçlanıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

GALATASARAY için bir gelenek olmuş ama biz burada transfer şikesiyle suçlanıyoruz. Bu durum iddianamenin ne kadar yanlı olduğunun kanıtı. Galatasaray sözleşmesi devam eden oyuncuları ayartıyor, kimsenin sesi çıkmıyor.
- Galatasaray’ın şike yaptığını, Fenerbahçe’nin şike yapmadığını göstereceğim.
Adaletin bekçisi!
- Malatya’ya Doğan gönderen, Ankaragücü’nü 8-0 yenen, Denizli’ye teşvik gönderenler adaletin bekçileri oldular.
- Federasyonlar eliyle bu ülkede şampiyonlar tayin edildi. Biz dolandırıcılıkla suçlanırken; Savcı Mehmet Berk, Denizli olayında görevsizlik verdi. Can Çobanoğlu, Ali İpek ve Galatasaraylılar konuşmalı.
- Fenerbahçe kimseden 5 kuruş almadan stadını yaptı. Devlet Türk Telekom Arena’ya 600 Milyon TL harcadı, ülkeye faydalı diye sustuk.
Her şeyi karıştırdılar
-  Fenerbahçe’nin bir kuruşunu zimmetime geçirdiğim kanıtlanırsa; kendimi ölümle cezalandırırım. Ancak bunu ispatlayamayanlardan da istifa etmelerini beklerim.
- 2001’de “Türkiye’de şike var” dediğim için hak mahrumiyeti cezası aldım. O zaman şikeyi TFF, kulüplerle birlikte yapıyordu.
-  Bu FIBA, Basketbol Federasyonu değil, FIBA dediğimiz banka. Her şeyi karma karışık ettiler.
Zabıt yok
- Torbalarda para varmış. Böyle bir şey varsa; durdur, paraları yakala, zabıt tut, kanıtla. Bunlar nedense olmamış.
- Başbakanımızın tesis yapın, futbolcular yurt dışında değil, burada çalışsınlar önerisinde olduğu gibi Bolu Topuk Yaylası’nda bir tesis yapmak için Mahmut Özgener ile konuşuyorum. Bu konuşmada paradan bahsediyorum. Bu para tesislerle alakalıdır.

Haberin Devamı

AYKUT KOCAMAN VE VOLKAN DEMİREL DE ÇAĞLAYAN'DA / FOTO GALERİ

KOCAMAN VE YÖNETİCİLER DE ÇAĞLAYAN'DA / WEB TV

AZİZ YILDIRIM'IN SAVUNMASI BAŞLADI / WEB TV

O maçta ne olmuştu?

7 Kasım 2000 tarihinde o zamanki Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan ve 2-2 sona eren Şampiyonlar Ligi D Grubu maçında skor iki takıma da yaradığı için Sturm Grazlı oyuncular, mücadelenin uzatma dakikalarında karşılaşma bitene kadar aralarında top çevirmiş, Galatasa-
raylı futbolcular da hiç pres yapmamışlardı.

Haberin Devamı

3 maça dikkat çekti

Kasımpaşa-F.Bahçe: - İddianamede önce polis fezlekesinde Fırat Kocaoğlu’na şike parası verdiğimiz iddia edildi. Onun yerine Murat Şahin konmuş. Şike verdiğimiz iddia edilen Şahin o maçta oynamadı.

VOLKAN DA DURUŞMAYI İZLEYECEK

PEKER: SINAV SORULARINI ALDIM

YILDIRIM: SAVUNMAMI BÖYLE HIZLI YAPMAM

TRABZON-BURSASPOR

Sercan Yıldırım ile 2 arkadaşına teşvik primi verdiğim iddia ediliyor. Bu hayal ürünüdür. Şike yapacak olsaydım, sahamızda berabere kaldığımız Bursaspor maçında, yapardım.

Sivasspor-Fenerbahçe

4-3 biten maç hakkında konuşacağı sırada Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Aziz Yıldırım’a savunmasını perşembe günü devam edebileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Toroğlu’ya yanıtımı yüzüne okuyacağım

- Erman Toroğlu ile ilgili 10 sayfalık bir yanıt hazırladım. Burada özet yapacağım. gerisini mahkemeye geldiğinde yüzüne okuyacağım.
- İddianame’de bazı suçları gelecekte suçlayabileceğim söylenmiş. Gelecekte yapabileceğim, öngörülen bu suçlarla ilgili, 65 sene hapis mi yatacağım?
- Tahir Kıran, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Talip Doğan Karlıbel, Ulus’taki bir restorantta hangi amaçla buluştu?
1 numara normal
- Bir daha telefon kullanırsam markasını emniyete soracağım, ‘Teknik takibe takılmayan hangisidir’ diye.
- Mehmet Berk de benim örgütümün üyesi! Çünkü benim kongre üyelerine ve yönetime söylediğim şeyleri örgüt olarak nitelemiş. O da kongre üyesi...
- Kesin şike dediğiniz Bucaspor maçını savcı iddianameye bile koymadı.
- Aziz Yıldırım’a “1 Numara” demeleri gayet normal. Bana “İnşaat İşçisi” deseler, asıl şifre o olurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!