Siirt'te 264 bin lira değerinde kaçak sigara ele geçirildi

Güncelleme Tarihi:

Siirtte 264 bin lira değerinde kaçak sigara ele geçirildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2017 15:35

Siirt'te 264 bin lira değerinde kaçak sigara ele geçirildi

Haberin Devamı

SİİRT, (DHA)-

SİİRT'in Pervari İlçesi'nde jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonlarda, piyasa değeri 264 bin lira olan 66 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Kent merkezinde de yürütülen operasyonda ise, silah, kaçak cep telefonları ve buğday çalma olaylarına karıştıkları tespit edilen 7 kişiden 4'ü tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamada, Siirt merkez ve Pervari ilçelerinde 31 Mart - 01 Nisan 2017 tarihlerinde, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Pervari İlçe Jandarma Komutanlıkları ekiplerince operasyon gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada, "Operasyonunda, piyasa değeri yaklaşık 264 bin lira olan 66 bin paket kaçak sigara ve kaçak sigaraları taşıyan 2 araç ele geçirilmiş olup, olaya karışan 4 şüpheli hakkında yasal işlem yapılmıştır. Söz konusu olaylar ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılıklarına bilgi verilmiş ve alınan talimatlar doğrultusunda gerekli soruşturma işlemleri başlatılmıştır. Siirt İl Jandarma Komutanlığı her türlü kaçakçılıkla mücadeleye kararlılıkla devam edecektir" denildi.

Valilikten yapılan başka bir açıklamada ise, kent merkezinde jandarma ve polisin ortak düzenlediği hayvan ve buğday hırsızlarına yönelik operasyonlarında, 7 av tüfeği ve bu tüfeklere ait fişekler ile buğday çaldıkları için aranan 7 kişinin yakalandığı ve bunlardan 4'ünün tutuklandığı belirtildi.





FOTOĞRAFLI  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!