Şiir gecesinde doğum günü sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Şiir gecesinde doğum günü sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 11:00

Şiir gecesinde doğum günü sürprizi

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da doğa, şiir, müzik ve fotoğraf severleri bir araya getiren 'White Balance' grubu tarafından şiir ve şarkı gecesi düzenlendi.

Konyaaltı İlçesi'ndeki bir kafede Abdullah Şen'in organizasyonuyla bir araya gelen 'White Balance' grubu üyeleri kanun sanatçısı Gazanfer Eryüksel ile ud sanatçısı Havva Gıyıcı'nın dinletileriyle mest oldu. Eryüksel- Gıyıcı ikilisinin enstrümanlarıyla seslendirdikleri neşeli şarkılar hep bir ağızdan seslendirildi. Şair, duygu yüklü ve sosyal içerikli şiirleri bağlama eşliğinde okudu.

Şarkı ve şiirlerle keyifli vakit geçirilen gecede bir de sürpriz yaşandı. Grup üyesi Vostalya Kulübü'nün kurucusu Mehmet Budak'a doğum günü sürprizi yapıldı. Grup lideri Abdullah Şen, Budak'a sürpriz yaptı, bir anda ışıklar söndü, üzerinde mumların yandığı pasta, 'İyi ki doğdun Mehmet' temposuyla getirildi.

Mehmet Budak, mumları alkış eşliğinde üfleyerek söndürdü, "Hayatımın en güzel anını yaşattınız bana" diyerek grup üyelerine teşekkür etti. Budak, pastayı dostlarıyla birlikte kesti, kendi elleriyle de ikram etti.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!