Şiir dinletisi ve edebiyat söyleşisi

Güncelleme Tarihi:

Şiir dinletisi ve edebiyat söyleşisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2018 09:59

Şiir dinletisi ve edebiyat söyleşisi

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde şair- yazar Şükrü Erbaş ve öğretmen- şair Abuzer Gülpınar tarafından şiir dinletisi ve edebiyat söyleşisi düzenlendi.

Eğitim-Sen Kaş Şubesi tarafından şiir dinletisi ve edebiyat söyleşisi düzenlendi. Kaş Belediyesi toplantı salonundaki şiir dinletisi ve söyleşiye, şair- yazar Şükrü Erbaş ve öğretmen- şair Abuzer Gülpınar katıldı. Etkinliğe Eğitim-Sen üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve sanatseverler ilgi gösterdi.

Şairler Şükrü Erbaş ve Abuzer Gülpınar, önce şiir ve edebiyat üstüne bir söyleşi gerçekleştirdi ardından şiirlerinden örnekler okudu. İki şair de kitapları, ödülleri, şiirleri ve edebiyatla ilgili dinleyicilerden gelen soruları yanıtladı ve şiir dinlemenin, şiir okumanın insana kazandıklarını anlattı. Ardından Şükrü Erbaş ve Abuzer Gülpınar kitaplarını okuyucuları için imzaladı.

Eğitim-Sen Kaş Şube Başkanı Önder Saraç, "Sendika üyelerimizi ve Kaşlı sanatseverleri farklı bir etkinlikte buluşturmak istedik. Meslektaşımız olan iki değerli şairimiz, şiir tadında, öykü tadında bir akşam yaşattılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!