Şiir Ayvalık'ta

Güncelleme Tarihi:

Şiir Ayvalıkta
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2017 10:42

Şiir Ayvalık'ta

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi'nin düzenlediği 13. Ayvalık Kültür Sanat Günleri'nde, ünlü şairler şiirlerini okudu.

Ayvalık Muhabbet Sokağı'nda başlayan 13. Kültür Sanat Günleri'nde ülkenin tanınmış ressam, oyuncu, heykeltıraş, şair ve müzisyenleri sergi açıp, konser ve tiyatro etkinlikleri düzenledi. Heykeltıraş Eylem Sürer'in mask sergisi sanatseverler tarafından ilgi topladı. Sergi açılışının ardından, ‘Şiir Ayvalık'ta' isimli program başladı. Sanat Fabrikası Binası'ndaki programın onur konuğu şair Doğan Hızlan'ın katılamadığı etkinlikte konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, "Kültür Sanat Günlerimiz kapsamında 9 yıldır Şiir Ayvalık'ta etkinliğimiz devam ediyor. İlçemizin sivil toplum örgütleri, sanat dernekleri, bizleri her zaman daha da ileriye yönlendiriyor. İlçemizi, Türkiye'de sanatın çekim merkezi haline getiriyorlar. Ayvalık'ın her yerinde sanatı yaşatıyoruz" dedi.

Turgut Baygın, Gültekin Emre, Adnan Özer, Baki Ayhan, Betül Dünder, Elçin Sevgi Suçin, Hülya Deniz Ünal, Turgut Uyar, Hüseyin Ferhad ve Orhan Alkaya'nın şiirlerini seslendirdiği program, akşam saatlerine kadar devam etti.

Tuncel YILMAZ / AYVALIK (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!